Wide Screen
Image default
Filmek

Még több akciófigurát kaptunk Thanos új fegyveréről, páncéljáról és a Végtelen Kesztyűről

Thanos a Bosszúállók: Végjátékban teljes páncélzatban tér vissza, kap egy hatalmas kardot és a Végtelen Kesztyűt is megjavítják?

Az este folyamán már megosztottuk a Hot Toy akciófiguráit Vasember új páncéljáról, amivel visszatér majd jövő hónapban a Bosszúállók: Végjáték című fináléban, most az ellenlábason a sor. Thanosról az elmúlt hónapokban több kép is kiszivárgott, hogy a Végtelen háború folytatásában ismét páncélban láthatjuk az Őrült Titánt, miután a Bosszúállók harmadik rész elején gyorsan szögre akasztotta a felszerelést, de nem vetette messzire. A felszerelésre utaló jelet már az első előzetesben is láttunk, igaz ott még madárijesztőként, amire példát a képregényvilágban is láttunk.

Thanost eddig a marketingből kifelejtették, csak pár képkocka erejéig láttuk a megrongálódott Végtelen Kesztyűvel sétálgatni a Titán II nevezetű bolygó kiskertjében, ám most hála a Hot Toy akciófiguráitól hivatalos megerősítést kapott, hogy az Őrült Titánt páncélban és valamint egy új fegyvert, valamiféle kardot szorongat jobb kezében. A Végtelen Kesztyűről már nem is beszélve, ami mintha teljesen megújult volna a legutóbbi jelenetek után, ahol látszólag a fegyver teljesen megsemmisült a csettintés után. Ahogy látható a Kesztyűn, a Végtelen Kövek is egyben vészelték át a Megtizedelést.

Súlyos események sorozatát indította el Thanos, amelyeknek köszönhetően az univerzum fele elpusztult, a Bosszúállók sorai pedig darabjaikra hullottak. Mindez arra készteti az életben maradt Bosszúállókat, hogy egy utolsó nagy harcba induljanak a Marvel Studios nagy fináléjában, a 22. filmjükben, a Bosszúállók: Végjátékban.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Felváltva forgatják a Fekete Párduc és Végtelen háború filmeket

Kévés Bence Mihály

A Fekete Párduc csak a kezdet volt, nagyobb változás vár a Marvel Moziverzumra

Kévés Bence Mihály

Hivatalos kép A galaxis őrzői 2. részéből

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon