Wide Screen
Image default
Filmek

Ilyen lesz Vasember páncélja a Bosszúállók: Végjátékban

A Hot Toys bemutatta a Bosszúállók: Végjáték akciófiguráit, melyek között Vasember merőben felturbózott páncélját is szemügyre vehettük.

A Hot Toys bemutatta a Bosszúállók: Végjáték akciófiguráit, melyek között Vasember merőben felturbózott páncélját is szemügyre vehettük.

Ámbár a Bosszúállók: Végjáték embargója még csak holnap fog lejárni, de akárcsak az elmúlt hetekben kiszivárgott pár kép és játék a folytatásból, úgy tűnik, hogy most ezzel mások sem sokat foglalkoztak, s idő előtt leplezték le az akciófigurákat a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjához, a Végjátékhoz. A Hot Toys elsőként mutatta meg nekünk Vasember LXXV páncélját a filmből, ami a Bosszúállók: Végtelen háború egy módosított változata, rajta egy nagyon titokzatos ütős fegyverrel. Az akciófigura újfent megerősítette a korábbi teóriákat, miszerint Tony Starkot még a film első felében megmentik az űrből, és aktívan kiveszi részét a harcból.

A nanotechnológiával felszerelt páncél ahogy már megszokhattuk a korábbi filmekben és a képregényvilágban, ezúttal is arany és vörös színben pompázik, a karakter mellkasán pedig a szimbólummá vált ARC reaktorral, ami a Vasember páncél energiaforrása, illetve egy Nano Lightning Refocuser is, azaz egy nano villám refókuszáló is megtalálható hátán, de egyelőre fogalmunk sincs, hogy mire szolgál majd az eszköz, hiszen ezzel egyik univerzumban sem találkoztak a rajongók. Bár ez a fegyver a Végtelen háborúban látott ágyú módosított változata lehet, amivel a Fekete Rend tagjait igyekezett megfékezni New York utcáin.

Súlyos események sorozatát indította el Thanos, amelyeknek köszönhetően az univerzum fele elpusztult, a Bosszúállók sorai pedig darabjaikra hullottak. Mindez arra készteti az életben maradt Bosszúállókat, hogy egy utolsó nagy harcba induljanak a Marvel Studios nagy fináléjában, a 22. filmjükben, a Bosszúállók: Végjátékban.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat