Bosszúállók: Végjáték

Amerika kapitány, Vasember és Marvel Kapitány a legújabb Bosszúállók: Végjáték akciófigurák

Hadigép után a Bosszúállók: Végjáték további főszereplői is kaptak egy akciófigurákat, köztük Vasember, Amerika és Marvel Kapitány.

Hadigép után a Bosszúállók: Végjáték további főszereplői is kaptak egy akciófigurákat, köztük Vasember, Amerika és Marvel Kapitány.

A Marvel Studios három hónappal a Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt akaratán kívül, de kezd ráhangolódni a Marvel Moziverzum legnívósabb részére, a nagy visszavágóra Thanos és a Bosszúállók között. Az elmúlt hetekben több dolog is kiszivárgott a filmről, köztük koncepciós rajzok és akciófigurák. Reggel Rhodey új páncélját láttuk egy játékfigurán, estére pedig a többi hősről is kaptunk hasonló képeket. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Marvel Studios meglehetősen szűkszavú a folytatásról, egészen decemberig húzták az első előzetessel és a filmcímmel is, így aligha nézi jó szemmel, hogy lassan szivárognak ki részletek a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásáról. Még év elején jelentek meg képek az új egyenruháról, amit rögtön Hank Pym (Michael Douglas) kvantumvilág ruhájával hoztuk összefüggésbe, amit A Hangya és a Darázsban viselt. Azóta több képen is visszaköszönt az a különös fehér-ezüst színű öltözet, amit alighanem az időutazás vagy kvantumvilág rejtelmei miatt kénytelenek viselni a címszereplők.

A napokban frissítették a film szinopszisát is, mely szerint…

Romokban a Föld. Miután a Végtelen Kövek ereje eltörölte az univerzum populációjának felét, Thanos kikiáltja magát az univerzum teljhatalmú uralkodójává, reményvesztetten hagyva a Bosszúállókat.

Az Őrült Titán célja, hogy tovább terjessze zsarnokságát – hacsak meg nem állítják. Mivel idejük nincs gyászolni, Fekete Özvegy, Thor, Amerika Kapitány és Bruce Banner muszáj, hogy rugalmas maradjon, s összehívja a még életben maradt szövetségeseiket – és szükségük van Marvel Kapitány szolgálataira is.

Együttes erővel, le kell győzzék Thanost és vissza kell hozniuk eltűnt szeretteiket, vagy reménytelenül kell élniük továbbra is.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Aquaman

Hivatalosan is készül az Aquaman második része

Next Article
Nick Fury Marvel Kapitány

Samuel L. Jackson már megint Marvel Kapitány különleges képességéről beszélt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!