Wide Screen
Image default
Filmek

Amerika kapitány, Vasember és Marvel Kapitány a legújabb Bosszúállók: Végjáték akciófigurák

Hadigép után a Bosszúállók: Végjáték további főszereplői is kaptak egy akciófigurákat, köztük Vasember, Amerika és Marvel Kapitány.

A Marvel Studios három hónappal a Bosszúállók: Végjáték bemutatója előtt akaratán kívül, de kezd ráhangolódni a Marvel Moziverzum legnívósabb részére, a nagy visszavágóra Thanos és a Bosszúállók között. Az elmúlt hetekben több dolog is kiszivárgott a filmről, köztük koncepciós rajzok és akciófigurák. Reggel Rhodey új páncélját láttuk egy játékfigurán, estére pedig a többi hősről is kaptunk hasonló képeket.

A Marvel Studios meglehetősen szűkszavú a folytatásról, egészen decemberig húzták az első előzetessel és a filmcímmel is, így aligha nézi jó szemmel, hogy lassan szivárognak ki részletek a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásáról. Még év elején jelentek meg képek az új egyenruháról, amit rögtön Hank Pym (Michael Douglas) kvantumvilág ruhájával hoztuk összefüggésbe, amit A Hangya és a Darázsban viselt. Azóta több képen is visszaköszönt az a különös fehér-ezüst színű öltözet, amit alighanem az időutazás vagy kvantumvilág rejtelmei miatt kénytelenek viselni a címszereplők.

A napokban frissítették a film szinopszisát is, mely szerint…

Romokban a Föld. Miután a Végtelen Kövek ereje eltörölte az univerzum populációjának felét, Thanos kikiáltja magát az univerzum teljhatalmú uralkodójává, reményvesztetten hagyva a Bosszúállókat.

Az Őrült Titán célja, hogy tovább terjessze zsarnokságát – hacsak meg nem állítják. Mivel idejük nincs gyászolni, Fekete Özvegy, Thor, Amerika Kapitány és Bruce Banner muszáj, hogy rugalmas maradjon, s összehívja a még életben maradt szövetségeseiket – és szükségük van Marvel Kapitány szolgálataira is.

Együttes erővel, le kell győzzék Thanost és vissza kell hozniuk eltűnt szeretteiket, vagy reménytelenül kell élniük továbbra is.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Bosszúállók: Végtelen háború forgatási képek

Kévés Bence Mihály

Mutatjuk nektek a Pókember: Idegenben főhősének legújabb gúnyáját

Végre megérkezett a Thor: Ragnarök előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább