Image default
Filmek

Rhodey, azaz Hadigép új páncélt kap a Bosszúállók: Végjátékra

Az elmúlt hetekben több Bosszúállók: Végjáték főszereplőről is láttunk akciófigurát, most Hadigépen és az új páncélján a sor.

Don Cheadle karaktere, Colonel Rhodey a szerencsések között tudhatja magát, hiszen ő túlélte Thanos Megtizedelését. A bemutatott akciófiguráknak és a hivatalos Bosszúállók: Végjáték képnek hála tudjuk, hogy a hősök újult erővel készülnek a visszavágóra, így Vasember (és Pepper Potts páncélja) mellett Hadigép is frissített páncélban tér vissza áprilisban.

Tegnap egy Twitter-felhasználó osztott meg képet Hadigép új ruhájáról, amivel a Bosszúállók következő kalandjában találkozunk.

Már első ránézésre is durvább megjelenést kölcsönöz a karakternek az új páncél, és ha jobban megnézzük a páncél mellkasát, akkor némi hasonlóságot felfedezhetünk Hadigép új ruhája és Tony Stark a Vasember 2-ben viselt Silver Centrurion páncélja között. Kíváncsian várjuk, hogy Rhodey miként tett szert az új ruhára, hiszen Hadigép és Vasember útja egészen az Amerika kapitány: Polgárháború óta nem keresztezte egymást. Miközben Vasember az űrben és a Titánon küzdött Thanos-szal, addig Hadigép a vakandai fronton zúzta az ellenséget.

A napokban frissítették a film szinopszisát is, mely szerint…

A Bosszúállók: Végtelen háború lesújtó eseményei után a világunk szétesőben, köszönhetően Thanos, az Őrült Titán cselekedetének. Szövetségeseik segítségével, a Bosszúállóknak még egyszer össze kell állniuk, annak érdekében, hogy visszacsinálják Thanos tettét, s helyreállítsák az univerzumot, mindegy, milyen következményekkel járjon.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Clark Gregg karaktere visszatér a Marvel kapitányban

Kévés Bence Mihály

Dave Bautista máris bejelentkezett egy szerepre a DC-nél

Kévés Bence Mihály

Gwyneth Paltrow a Bosszúállók: Végjáték után elhagyja a Marvel Moziverzumot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább