Bosszúállók: Végjáték

Ennyire menő szerkót kapnak a Bosszúállók: Végjáték főszereplői

Az elmúlt időben több Bosszúállók: Végjáték képet is kaptunk, íme az újabb ízelítő a Marvel Moziverzum nagy fináléjából.

Az elmúlt időben több Bosszúállók: Végjáték képet is kaptunk, íme az újabb ízelítő a Marvel Moziverzum nagy fináléjából.

Az elmúlt hat hónapban az internet népe másról sem beszélt, mint a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásáról, a Bosszúállók: Végjátékról, amiből tavaly decemberben bemutatták az első előzetest, majd a héten a Super Bowl alatt egy újabb harminc másodperces kis ízelítőt láttunk belőle. Most azonban hivatalos forrásból újabb kiváló anyagot kaptunk a filmből, rajta az eredeti hat Bosszúállóval. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Kezdjük rögtön Hulkkal. A képen Hulk sokkal inkább Bannerszerűbbnek tűnik, mint valaha, és ahogy látható a képen, a szuperhős végre felöltözött, s nem pusztán egy rövidnadrágban tombol majd a mozivásznon. Csaknem Professor Hulk a képregények után a mozikba bemutatkozik? Jeremy Renner ezúttal nem Sólyomszemként tér vissza, hanem Roninként; a Fekete Özvegy is új jelmezt kap a folytatásra. A jelmez több érdekességet is tartogat, lehet az az egyik ilyen képessége az időutazás? Az időutazásra utalhat az is, hogy a karakter egyik jelenetben szőke hajjal jelenik meg, míg a másikban vörös hajjal látható. És akkor még ott van az is, hogy a karakter haja túl gyorsan nő a játékidőhöz viszonyítva.

Bosszúállók: Végjáték

Amerika kapitány is új jelmezt kapott, de jól látható, hogy a pajzs továbbra sem szerepel nála – holott az előzetesben láttuk felcsatolni karjára. Vasember már sokadik páncélját akasztotta le a fogasról, ami az arany karjainak és lábainak köszönhetően a képregények előtt fejezi ki tiszteletét. Nem utolsó sorban Thor, aki még mindig az egyik legmenőbb a Thor: Ragnarök óta.

A napokban frissítették a Bosszúállók: Végjáték szinopszisát is, mely szerint…

A Bosszúállók: Végtelen háború lesújtó eseményei után a világunk szétesőben, köszönhetően Thanos, az Őrült Titán cselekedetének. Szövetségeseik segítségével, a Bosszúállóknak még egyszer össze kell állniuk, annak érdekében, hogy visszacsinálják Thanos tettét, s helyreállítsák az univerzumot, mindegy, milyen következményekkel járjon.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Gyerekjáték

Befutott a Gyerekjáték reboot első teaser előzetese

Next Article
Fekete Özvegy

A hírek szerint júniusra eltolták a Fekete Özvegy-film forgatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!