Wide Screen
Image default
Filmek

Ennyire menő szerkót kapnak a Bosszúállók: Végjáték főszereplői

Az elmúlt időben több Bosszúállók: Végjáték képet is kaptunk, íme az újabb ízelítő a Marvel Moziverzum nagy fináléjából.

Az elmúlt időben több Bosszúállók: Végjáték képet is kaptunk, íme az újabb ízelítő a Marvel Moziverzum nagy fináléjából.

Az elmúlt hat hónapban az internet népe másról sem beszélt, mint a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásáról, a Bosszúállók: Végjátékról, amiből tavaly decemberben bemutatták az első előzetest, majd a héten a Super Bowl alatt egy újabb harminc másodperces kis ízelítőt láttunk belőle. Most azonban hivatalos forrásból újabb kiváló anyagot kaptunk a filmből, rajta az eredeti hat Bosszúállóval.

Kezdjük rögtön Hulkkal. A képen Hulk sokkal inkább Bannerszerűbbnek tűnik, mint valaha, és ahogy látható a képen, a szuperhős végre felöltözött, s nem pusztán egy rövidnadrágban tombol majd a mozivásznon. Csaknem Professor Hulk a képregények után a mozikba bemutatkozik? Jeremy Renner ezúttal nem Sólyomszemként tér vissza, hanem Roninként; a Fekete Özvegy is új jelmezt kap a folytatásra. A jelmez több érdekességet is tartogat, lehet az az egyik ilyen képessége az időutazás? Az időutazásra utalhat az is, hogy a karakter egyik jelenetben szőke hajjal jelenik meg, míg a másikban vörös hajjal látható. És akkor még ott van az is, hogy a karakter haja túl gyorsan nő a játékidőhöz viszonyítva.

Bosszúállók: Végjáték

Amerika kapitány is új jelmezt kapott, de jól látható, hogy a pajzs továbbra sem szerepel nála – holott az előzetesben láttuk felcsatolni karjára. Vasember már sokadik páncélját akasztotta le a fogasról, ami az arany karjainak és lábainak köszönhetően a képregények előtt fejezi ki tiszteletét. Nem utolsó sorban Thor, aki még mindig az egyik legmenőbb a Thor: Ragnarök óta.

A napokban frissítették a Bosszúállók: Végjáték szinopszisát is, mely szerint…

A Bosszúállók: Végtelen háború lesújtó eseményei után a világunk szétesőben, köszönhetően Thanos, az Őrült Titán cselekedetének. Szövetségeseik segítségével, a Bosszúállóknak még egyszer össze kell állniuk, annak érdekében, hogy visszacsinálják Thanos tettét, s helyreállítsák az univerzumot, mindegy, milyen következményekkel járjon.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat