Wide Screen
Image default
Filmek

Thanosnak új Végtelen Kesztyű és új fegyver dukál a Bosszúállók: Végjátékban?

A Bosszúállók: Végjáték legújabb akciófigurája még jobb képet ad Thanos páncéljáról és az új különös fegyveréről, a Végtelen Kesztyűről már nem is beszélve.

Az elmúlt hetekben több kép is kiszivárgott a Bosszúállók: Végjáték játékszereiről, hogy hogyan is fognak kinézni a Föld legnagyobb hősei a Bosszúállók: Végtelen háború várva várt folytatásában. Minap a Legends játékairól szivárgott ki több kép, köztük Amerika kapitány és Sólyomszem csodálatos új jelmezéről, míg utóbbi a hírek szerint Ronin alteregójaként tér vissza.

Több kérdést felvet Ronin akciófigurája, akit az egyik képen a Végtelen Kesztyűvel ábrázoltak, az viszont nem derült ki a leírásból, hogy miért. Lehet hogy nincs nagy jelentősége, s csak félrevezetés miatt adnak egy Végtelen Kesztyűt Ronin mellé, de lehet hogy többről van szó.

Ami viszont még a fenti képeknél is izgalmasabb lehet, az Thanos új jelmeze. A Végtelen háború elején az Őrült Titán megvált felszerelésétől, miután megszerezte a Tesseractból a Tér Követ, ám minden jel arra utal, hogy a következő részben újfent szüksége lesz a páncélra. Lehet, hogy a Végtelen Kövek már nyújtanak elég védelmet Marvel Kapitány és a Bosszúállók ellen, hiszen a karakter jobb kezében ismét a titokzatos fegyvert látjuk. Nem derült ki, hogy mi lehet ez az új fegyver, mi célt szolgál a történetben, de vélhetően fontos szerepet tulajdonítanak majd ennek is, mint ahogy a Végtelen Kesztyűnek, ami a képek alapján mintha sértetlen állapotban lenne. A Végtelen háború végén, mikor Thanos megtizedelte az univerzumot, a Kesztyű kis híján megsemmisült a Végtelen Kövek erejétől, azonban több képen – eltekintve az előzetestől – is sértetlenül ábrázolták.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat