Főoldal Filmek Még nem kapott zöld lámpát a Batman folytatása, amire akár éveket is várnunk kell
Filmek

Még nem kapott zöld lámpát a Batman folytatása, amire akár éveket is várnunk kell

Messze van a Batman 2. bemutatója, ha elkészülhet.

336
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Azok után, hogy a Batman kasszát robbantott a mozikban, és bejelentették, hogy lesz folytatás, nos még mindig nincs kőbe vésve, hogy el is készül majd a második film. A Variety szerint Robert Pattinson főszereplésével forgatott Batman közelgő folytatásáról még nem döntött a Warner Bros. Discovery stúdió frissen megválasztott új vezetősége.

Pedig a dolgok teljesen mást mutattak akkor, amikor a Warner Bros. április végén a Las Vegas-i CinemaCon alatt bejelentette és megerősítette a második részt. A The Batman 2 állítólag már fejlesztés alatt áll, és mind az író/rendező Matt Reeves, mind a főszereplő Robert Pattinson visszatér. De még évekre van a premiertől, és a Warner Bros. Discovery hivatalosan még nem adott zöld utat a projektnek.

A Batman hatalmas siker volt, legalábbis világjárványos mércével mérve, amikor idén debütált a mozikban – és lenyűgöző 700 millió dollárt keresett világszerte. A folytatás nagy valószínűséggel még mindig a tervek között szerepel. Az elmúlt hetekben több aggasztó hír is megjelent a Warner Bros. Discovery fúziójáról, köztük például olyan leforgatott filmet dobtak ki az ablakon, mint a Batgirl. De a Flash sem lehet biztonságban Ezra Miller problémái miatt.

Hogy pontosan hogyan illeszkedik majd a DC 10 éves tervébe a Batman folytatása, azt még nem tudni. Egyesek szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a Batman 2., valamint a közelgő Joker második része fogja uralni a DC Moziverzum következő nagy korszakát. De ez még eltarthat egy darabig, mire választ kapunk, mivel a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav keresi azt a személyt, aki olyan szerepet tölthet be a stúdiónál, mint Kevin Feige a Marvelnél.

The Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.