x
Close


Közelgő események

Játékok

Még idén érkezhet a S.T.A.L.K.E.R. 2

Egy megbízható helyről érkező információ alapján még idén belevethetjük magunkat a kalandba.

Még idén érkezhet a S.T.A.L.K.E.R. 2
  • PublishedApril 26, 2021

Az első játékok sikeressége és a téma népszerűsége miatt, könnyen az idei év egyik legjobban várt alkotásai közé tud majd előlépni a GSC Game World legújabb alkotása. Az Xbox égisze alatt készülő műről egyelőre nem tudunk annyira nagyon sokat, azonban láthattunk már róla egy bemutató videót és pár dolgot is megosztottak velünk a fejlesztők. Most úgy néz ki, a produkción belülről érkezett egy újabb fontos szivárgás.

Az Instagram volt a jelenlegi információ forrása, ugyanis megint az eredeti szériából megismert Alexander Vilkov fogja a hangját kölcsönözni a főszereplőnek. Ő osztotta meg azt az információt, hogy már javában dolgoznak a következő részen és a fejlesztők az idei őszt célozták meg a megjelenés időpontjának. A rajongók természetesen gyorsan ellenőrizték is a profilt és valóban az eredetitől érkezett ez a komment.

Ha igaz, egészen erős évünk lehet a radioaktivitás szempontjából. Korábban már említettük, hogy júliusban fog érkezni a Chernobylite még akkor így télen a S.T.A.L.K.E.R. 2. Az előzetes információk alapján Xbox Series S/X mellett még PC-n fogja majd tiszteletét tenni a játék, így egészen biztosan egy következő generációs élményt fog nyújtani. Ha ez még nem lenne elég ok az örömre, ahogy már lassan-lassan megszokhattuk, ez az alkotás is már a megjelenésekor elérhető lesz a Game Pass előfizetés keretei között.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.