Close


Közelgő események

Játékok

Júliusban belevethetjük magunkat ismét a zónába

Egy igazán izgalmas kalandban lehet majd részünk július folyamán.

Júliusban belevethetjük magunkat ismét a zónába
  • PublishedApril 24, 2021

Elképesztően sokan várjuk a S.T.A.L.K.E.R. második részét, hiszen az ukrán GSC Game World egy egészen maradandót tudott alkotni a zónában való túlélésre épített játékával. A Chernobyl sorozat után nem hogy alábbhagyott volna az érdeklődés a téma után, hanem mondhatni még az eddiginél is erősebb lett. Remekül látta meg a lengyel The Farm 51, hogy itt van még bőven keresnivaló.

A Chernobylite történetében ismét visszamehetünk a sugárszennyezett zónába és az életünk sem válik egy fokkal sem könnyebbé, mint a fent említett alkotásban. Egy ideje már elérhető a Steames early access-nek köszönhetően, azonban nem kell megijedünk, a júliusban érkező teljes változatban más lesz a történet. Egy olyan sztorit ígértek a fejlesztők, amire sokáig emlékezni fogunk. Szignifikánsan megnövelték a minőségét az alkotásnak, a teljesen új és sokkal profibb szinkronmunkával, mind angol, mind orosz nyelven.

A legtöbb nagy nyelvre már teljes egészében készen van a lokalizáció, azonban sajnos a magyar nem fért be ezek közé. A játék júliusban fog érkezni teljes terjedelmében és PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz elérhető. A visszafelé kompatibilitás miatt természetesen az újabb konzolok tulajdonosai is játszhatnak vele és a fejlesztők ígérete szerint még az év vége előtt érkezni fog belőle natív változat is ezekhez a masinákhoz. Reméljük nyáron megint egy igazán „sugárzó” kalandban lesz részünk!

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.