Mission: Impossible

Még csak most fejezték be a Mission: Impossible – Utóhatás forgatását

Christopher McQuarrie rendező megerősítette, hogy hivatalosan is végezett a hatodik Mission: Impossible rész forgatásával.

Christopher McQuarrie rendező megerősítette, hogy hivatalosan is végezett a hatodik Mission: Impossible rész forgatásával.

Chris McQuarrie rendező Instagram-oldalán jelentette be, hogy a Mission: Impossible franchise következő részének forgatásával teljesen elkészült. A direktortól megtudtuk, hogy a munkák alatt 3000 beállítást, 13 helikoptert, 6 terhességet, 5 félbeszakítást, 4 héten át tartó légi forgatást, 3 országot, 2 telet át és 1 törött bokát használtak fel a film elkészítéséhez. Utóbbiról tudjuk, hogy Tom Cruise az egyik mutatványban eltörte a bokáját, ezért a forgatást több hétre félbe kellett szakítani – de annyira jól sikerült az ugrás, hogy az a kész filmbe is bekerül.

A film forgatását még tavaly áprilisban kezdték meg, és a munkát többször is félbe kellett szakítani. Ahogy feljebb írtuk, augusztusban Tom Cruise törte el bokáját, ami okán 7 hétre leálltak. Később pedig színésztársai miatt akadozott a munka. Rebecca Fergusson is kivett egy kis pihenőt A legnagyobb showman forgatása miatt, később pedig az is kiderült, hogy várandós volt a munkák alatt, második gyermekét várja. Simon Pegget Steven Spielberg kérte kölcsön a Ready Player Onehoz, Henry Cavill pedig a sokat emlegetett bajszos esetével hívta fel a figyelmet Az Igazság Ligája újraforgatása alatt.

A Mission: Impossible – Utóhatás hazai bemutatója augusztus 2-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

J.J. Abrams elkészült a Star Wars: Episode IX forgatókönyvével

Next Article
Batgirl

Joss Wheadon elhagyta a Batgirl projektet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!