Batgirl

Joss Wheadon elhagyta a Batgirl projektet

Az egykori Bosszúállók-filmek rendezője, Joss Whedon ötlet híján kénytelen volt magára hagyni a Batgirl-filmet.

Az egykori Bosszúállók-filmek rendezője, Joss Whedon ötlet híján kénytelen volt magára hagyni a Batgirl-filmet.

A The Hollywood Reporter elsőként számolt be a hírről, hogy Joss Whedon útja elvált a Warner Bros.-tól és a DC Entertainmenttől, vagyis új rendezőt kell keresni a bejelentett Batgirl élére. A rajongók kedvenc Bosszúállók rendezőjét azért hozták a DC-hez, hogy rendbe szedje a dolgokat, s egy jó filmmel álljanak elő, ehhez képest most Whedon úgy döntött, hogy otthagyja a tervezés alatt álló filmet miután beletört abba a bicskája.

Joss Whedon a hivatalos közleményében a következőket fogalmazta meg:

A Batgirl egy izgalmas projekt, a Warner / DC együttműködő, és támogató partnerek vannak. Hónapokba telt, hogy rájöjjek arra, egyszerűen nem volt történetem. Hálás vagyok Geoffnak és Tobynak és mindenkinek, akik érkezésemkor üdvözöltek, és így megértem azt, ööö… van erre szexibb szó, minthogy „kudarcot vallottam”?

Természetesen sokan lesznek, akik nem viselik majd szívén Whedon távozását – különösen Whedont és a stúdiót ért támadások után, amiket Az Igazság Ligája miatt kaptak -, de bármi is történjen, mielőbb új rendezőt kell találni a projekt élére. Már meg is jelentek olyan hírek, miszerint a Warner Bros. női rendezőt szeretne az amúgy is női főszereplő mellé. Ki lehet a következő Patty Jenkins a DC-nél?

Total
0
Shares
Previous Article
Mission: Impossible

Még csak most fejezték be a Mission: Impossible - Utóhatás forgatását

Next Article
Végtelen háború

Ilyen lesz Hadigép páncélja a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!