10 Cloverfield Lane

Még a 10 Cloverfield Lane sztárja sem tudta, hogy Cloverfield-film főszerepét játssza a forgatáson

Senki sem szólt neki, hogy milyen főszerepet játszik.

Akik esetleg lemaradtak volna róla, Dan Trachtenberg rendező a 10 Cloverfield Lane című filmje eredetileg The Cellar címet kapta a forgatókönyvben, majd később “Valencia” kódnéven futott a projekt. És csak ezután kiderült róla, hogy valójában a Cloverfield franchise spinoffjáról van szó. A főszereplőt alakító Mary Elizabeth Winstead nemrég a Collider kérdésére elárulta, hogy csak közvetlenül a mozibemutató előtt tudta meg, hogy a film kapcsolódik J.J. Abrams Cloverfield-univerzumához.

A 10 Cloverfield Lane sztárja, Mary Elizabeth Winstead öt évvel a film bemutatója után fedte csak fel a közönség előtt, hogy “fogalma sem volt” arról, hogy éppen egy Cloverfield-film főszerepét játssza, amíg tartott a forgatás.

Fogalmam sem volt róla, hogy ez egy Cloverfield film! Felmerült ez az ötlet, de semmi olyan nem volt, hogy tényleg hivatalosan is ‘Ez része ennek az univerzumnak’. Ez egy önálló film volt, és aztán, mielőtt a film kijött volna, beszéltem JJ-vel [Abrams], és azt mondta: “Ó, nem, ez a Cloverfield-franchise része lesz”.

Először nem igazán tudtam, mit gondoljak róla. Nem igazán tudtam, hogy mihez kezdjek vele, de aztán, amikor minden összeállt és értelmet nyert, és megjelent a marketingje, azt gondoltam: “Ó, látom, hogyan illeszkedik össze, ez egy fajta puzzle”, és valójában nagyon okos húzás.Mary Elizabeth Winstead

A 2016-os filmben Winstead egy Michelle nevű fiatal nő történetét ismerhetjük meg, és aki egy autóbaleset után egy földalatti bunkerben tér magához két idegen férfival a társaságában. A fiatal nőt azzal próbálják nyugtatni, hogy világunkat rejtélyes támadások sújtják világszerte, és csak úgy élhetik túl ezt az egész “idegen inváziót”, ha a pincében rejtve maradnak az idegenek elől.

Trachtenberg korábban az amerikai IGN-nek elmesélte, hogy meglepően kevés dolog változott a projekttel kapcsolatban, miután eldőlt, hogy a Cloverfield univerzumban játszódik majd. Elmondta, hogy fontolóra vettek néhány kapcsolódási pontot, például azt, hogy a film tartalmazza-e a műholdat az első filmből, de végül csak a postaláda volt az egyetlen felvétel, amit később hozzáadtak a filmhez.

Total
1
Shares
Previous Article
Optimus Fővezér

Véget ért a Transformers: A fenevadak kora forgatása, amihez kaptunk egy friss képet Optimus Fővezérről

Next Article
Dűne

A Dűne a legerősebb nyitóhétvégét hozta össze a Warner Bros. stúdiónak, amire a Joker óta nem volt példa

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!