a
FőoldalFilmekMatthew Vaughn lehet a DC megmentője?

Matthew Vaughn lehet a DC megmentője?

Matthew Vaughn a Kingsman-filmsorozat és az X-Men: Az elsők után most bejelentkezett Az acélember 2. rendezői székére. Ő lehet a megmentő?

A Kingsman franchise rendezője a napokban egy meglehetősen érdekes bejegyzést tett közzé egyik közösségi oldalán, melyben elárulta, hogy mennyire rajong a DC karaktereiért – a rajongást láttuk az egyik legjobban sikerült X-Men-filmben is. Több sem kellett a rajongóknak, akik máris azon kezdtek el agyalni, hogy vajon Vaughn mikor kap rendezői széket ismét a Warner Bros.-nál.

Majd pár napra rá jött egy podcast adás, amit Mario-Francisco Robles készített Mark Millar képregényíróval, amelyben az író megerősítette, hogy Matthew Vaughn neve továbbra is szerepel Az acélember 2. rendezői listáján. A DC és Warner páros jobb belátásra tért, és rájöttek, hogy jó rendezőket kell szerződtetni, ha sikeres filmeket szeretnének gyártani a DC Kiterjesztett Univerzumában?

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.