Wide Screen
Image default
Filmek

Matthew Vaughn lehet a DC megmentője?

Matthew Vaughn a Kingsman-filmsorozat és az X-Men: Az elsők után most bejelentkezett Az acélember 2. rendezői székére. Ő lehet a megmentő?

A Kingsman franchise rendezője a napokban egy meglehetősen érdekes bejegyzést tett közzé egyik közösségi oldalán, melyben elárulta, hogy mennyire rajong a DC karaktereiért – a rajongást láttuk az egyik legjobban sikerült X-Men-filmben is. Több sem kellett a rajongóknak, akik máris azon kezdtek el agyalni, hogy vajon Vaughn mikor kap rendezői széket ismét a Warner Bros.-nál.

Majd pár napra rá jött egy podcast adás, amit Mario-Francisco Robles készített Mark Millar képregényíróval, amelyben az író megerősítette, hogy Matthew Vaughn neve továbbra is szerepel Az acélember 2. rendezői listáján. A DC és Warner páros jobb belátásra tért, és rájöttek, hogy jó rendezőket kell szerződtetni, ha sikeres filmeket szeretnének gyártani a DC Kiterjesztett Univerzumában?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Warner Bros. megerősítette a Wonder Woman-folytatás címét

Kévés Bence Mihály

Josh Gad újfent Pingvin szerepére utalgat

Kévés Bence Mihály

Megjelentek az első reakciók a Wonder Womanhez

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább