Thanos Végtelen Kesztyű

Kevin Feige a Bosszúállók: Végtelen háborúról beszélt

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elárulta, hogyan is fog kezdődni a tavasszal érkező Bosszúállók: Végtelen háború.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elárulta, hogyan is fog kezdődni a tavasszal érkező Bosszúállók: Végtelen háború.

Az út a Végtelen háborúhoz hosszú és kanyargós volt a Marvel Moziverzum számára. De megérte kivárni azt a hosszú kalandot, mert jövőre végre nem csak a székében látjuk ülni az Őrült Titánt. Thanos-szal először 2012-ben találkoztunk az első Bosszúállók-filmben, majd 2014-ben A galaxis őrzőiben tűnt fel, legutóbb pedig a Bosszúállók: Ultron kora stáblista végén láttuk. Így hát itt az ideje, hogy bebizonyítsa, miért is ő az egyik legkegyetlenebb karakter a Marvel képregényeiben.

A brazíliai Comic-Conon kapták mikrofonvégre Kevin Feiget, ahol a következőket mondta el Thanosról:

A Végtelen háború első öt percében az emberek megértik majd, hogy miért Thanos az egyik legnagyobb és legkegyetlenebb ellenség a Marvel Moziverzum történetében. Tudjátok, az első Bosszúállók-film óta utalgattunk Thanosra. Emlékezzetek a Bosszúállók legvégére, mikor megfordult székével és rádöbbentél, hogy valami rossz következik. Már évek óta utalgatunk rá, és a trükk az egészben az, hogy hosszú ideje utalgattunk rá, és most megérkezik.

Kicsivel több mint négy hónap van a film bemutatójáig, amikor az is kiderül, hogy kinél van a Lélek Kő. A hat Végtelen Kőből ötöt már láttunk filmekben, de az utolsó darabra mindeddig nem tettek utalást, bár sokan úgy gondolják, hogy már a Fekete Párducban kapunk utalást rá: a Végtelen háború trailer végén nagy csatát láttunk Wakandában, és mi másért harcolna Párduc serege, ha nem a Követ védenék?

A Bosszúállók: Végtelen háború hazai bemutatója 2018. április 26-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Megvan a következő G.I. Joe mozi bemutatója!

Next Article

Matthew Vaughn lehet a DC megmentője?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!