Főoldal Filmek Matthew Vaughn híreket osztott meg a Kingsman 3. tervéről és arról, hogy állnak a forgatókönyvvel
Filmek

Matthew Vaughn híreket osztott meg a Kingsman 3. tervéről és arról, hogy állnak a forgatókönyvvel

A rajongók már 7 éve várják a Kingsman 3. részét, mikor lesz belőle valami?

257
kingsman 1

Egy ideje semmit nem hallottunk a Kingsman-franchise harmadik részéről. A COVID alatt bemutattak egy előzményfilmet, de az megbukott a kasszáknál, és a kritikusokat sem győzte meg, szóval ideje lenne elővenni a nagyokat. Matthew Vaughn filmrendező és író néhány új hírrel szolgált, hogy hol tart a forgatókönyv, és miért lenne jó minél előbb elkészíteni a folytatást.

Mark Millar és Dave Gibbon Kingsman: A titkos szolgálat című könyve alapján készült, a regénnyel azonos címmel bemutatott 2015-ös film nagy sikert aratott, és sztárt csinált Taron Egertonból, aki a filmben egy Töki nevezetű kémet alakít. Ezt követte 2017-ben a folytatás Az aranykör címmel, majd többszöri halasztás után végül 2021-ben kaptunk egy előzményfilmet King’s Man – A kezdetek címmel a világjárvány kellős közepén.

A franchise harmadik részén évek óta dolgoznak, és egy ideje már tudjuk, hogy Töki és Harry Hart történetét lezárja, vagyis a trilógia befejező része lesz. A Collidernek új filmjéről, az Argylle: A szuperkémről beszélgetve Matthew Vaughn rendező elismerte, hogy a második és harmadik rész között talán túl hosszú idő telt el (ennek már hét éve), és világossá tette, hogy a lehető leggyorsabban szeretné elkészíteni a Kingsman 3-at.

Szóval a Kingsman 3-mal még azelőtt kell foglalkoznunk, mielőtt Colin [Firth] túl öreg lesz, és ki merem mondani, Taron [Egerton] is öregszik. Szóval a Kingsman 3 egyértelműen az ő kapcsolatuk lezárása. Az első felvonáson jelenleg is dolgoznak az írók. A harmadik felvonással már elkészültek, de a második felvonáson még dolgozni kell. És így tudjuk, hogyan végződik a történet, s tudjuk, hogyan kezdődik.

Matthew Vaughn

Ígéretesnek hangzik, csak most már tényleg hozzák tető alá a projektet, mert lassan elfelejthetjük ezeket a hősöket. Vaughn megerősítette azt is, hogy a franchise jogait ő birtokolja, ami azt jelenti, hogy ha a 20th Century Studios (korábban Fox) nem hajlandó elkészíteni a folytatást, akkor egy másik stúdióval forgathatja le a harmadik részt.

Amíg a franchise első két része sikeres volt minden tekintetben, addig a három éve bemutatott King’s Man – A kezdetek kész katasztrófa minden tekintetben. Csalódást okozott a film, és világszerte mindössze 126 millió dollárt hozott. A cím nélküli Kingsman 3. még nem kapott megjelenési időpontot.

kingsman taron egerton 1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Filmkritikák

Argylle: A szuperkém kritika

Az Argylle: A szuperkém mutatja első jeleit annak, hogy Matthew Vaughn elfáradt?

Star Wars
Filmek

Matthew Vaughn ambiciózus tervvel állt elő a Skywalker-saga újraforgatására

Jó ötletnek vagy őrültségnek tűnik a Skywalker-saga rebootja?