Főoldal Előzetesek A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét, és rögtön magyarul.

4k

Végre előzetest kapott Henry Cavill közelgő kémfilmje, az Argylle: A szuperkém, és enyhén szólva is elég szokatlanra sikerült. A Kingsman rendezője, vagyis Matthew Vaughn által jegyzett filmben Bryce Dallas Howard játssza Elly Conway kémregény-írónőt – akinek neve megegyezik a film alapjául szolgáló regény titokzatos szerzőjével.

A film dalszerzője egyben Dua Lipa

Kérdéses volt, hogy Elly Conway valóban létezik-e, mivel keveset tudni róla. Az Argylle: A szuperkém filmváltozatában Elly egy bestseller író, akinek fiktív kémregényeinek cselekménye megelevenedik a filmvásznon, és egy valódi kémszervezet akcióját mutatja be. Elly szövetségre lép Aiden kémmel (Sam Rockwell) – akinek legnagyobb gyengesége a macskaallergiája – azért, hogy elkapják a kémíró műveit utánzó gyilkosokat.

A filmet a 2021 júniusában történt bejelentése óta titok övezi, bár a film sztárszereplői – amint azt a teaser trailer is kiemeli – nagy port kavartak. A fent említett neveken kívül az Argylle: A szuperkém szereplőgárdájában szerepel még az Oscar-díjas Ariana DeBose, John Cena, Rob Delaney, Bryan Cranston, Catherine O’Hara és Samuel L. Jackson. A film egyben a popsztár Dua Lipa következő színészi szerepét is jelenti, aki eredeti zenét is szolgáltat a címadó dalhoz és a filmzenéhez.

Ha jobb szereted az eredeti nyelvű előzeteseket, akkor itt az angol változat is.

Matthew Vaughn rendező úgy jellemezte a következő filmjét, mint egy ódát az 1980-as évek akcióthrillereihez, mint a Die Hard és a Halálos fegyver című filmekhez. Vaughn azért választotta Cavillt a címszereplő kém szerepére, mert szerinte a színész “arra született, hogy Bondot játssza”, és még azelőtt szerette volna megszerezni őt a szerepre, mielőtt az igazi 007-es franchise lecsapott volna rá. Vaughn úgy írta le Cavill címszereplő kémjét, mint egy “életnagyságú akcióhőst”, bár a film nagyon különbözik a Kingsman-franchise-tól. Hasonlóképpen az Argylle: A szuperkém is egy legalább három részből álló franchise kezdetét jelenti.

Az Argylle: A szuperkém premierjére 2024. február 1-jén kerül sor a magyar mozikban, de a filmet később online az Apple TV is bemutatja majd.

Argylle: A szuperkém
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
Filmek

Az Acélember csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz?

Melyik szerepben tudnátok elképzelni Henry Cavillt a Marvelnél?

Argylle: A szuperkém
Filmek

Henry Cavill nem érti a szexjeleneteket, szerinte túl sok van belőlük a filmekben

Henry Cavill érvelt, hogy miért rossz, ha telepakolják a filmeket szexjelenetekkel.