Főoldal Filmek Matthew Vaughn szerint Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével a Deadpool 3. mentheti meg a Marvel Moziverzumot
Filmek

Matthew Vaughn szerint Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével a Deadpool 3. mentheti meg a Marvel Moziverzumot

A Deadpool 3. az idei év egyik legjobban várt filmje.

269
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

Az X-Men: Az elsők rendezője, Matthew Vaughn nagyra értékeli a Deadpool 3. című szuperhősfilmet, és úgy gondolja, hogy Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével a film megmentheti a Marvel Moziverzum jó hírnevét, ami az utóbbi időben kissé megkopott. A cím nélküli folytatás lesz a Marvel Studios egyetlen 2024-es filmje.

Miközben a Henry Cavill főszereplésével készült Argylle: A szuperkém című új filmjét népszerűsítette a filmrendező, Vaughn kikacsintott az idei év egyik legjobban várt filmjére is; a Deadpool 3. is szóba került a BroBible Post-Credit podcast-műsorában, amelyben Reynolds oldalán visszatér a nagy kedvenc, Rozsomák is Hugh Jackman alakításában.

Az a néhány részlet, amit láttam a Deadpool kontra. Wolverine – vagy Wolverine kontra Deadpool párharcból, biztos vagyok benne, hogy Ryan és Hugh között éppen megy a vita erről, miközben itt beszélgetünk – hihetetlen. Ez fogja felrázni a Marvel Moziverzumot, és újra életet ad neki. Szerintem Ryan Reynolds és Hugh Jackman hamarosan megmentik az egész Marvel Moziverzumot.

Matthew Vaughn

Vaughn hozzátette, hogy “az X-Men valódi rajongójaként csak azt akarom, hogy a filmek olyan jók legyenek, amilyennek lenniük kell”.

2024. július 26-án minden kiderül, akkor mutatják be ugyanis a filmet. Ahogy már mondtuk, a Deadpool 3. az egyetlen film, amit mozikba küld 2024-ben a Marvel Studios. Nehéz idők várnak a szuperhősökre, a világ megunta a hősködést, és a nyári időpont sem a legalkalmasabb egy kasszasikernek, amikor mindenki nyaralni van, de talán a Marvel nagyszájú szuperhőse vonzóbb lesz, mint egy hétvégi kirándulás.

A filmben természetesen Reynolds újra Deadpoolt alakítja, Jackman pedig a 2017-es Logan – Farkas után visszatér, ezúttal a rajongók által kedvelt sárga-kék jelmezében, amely olyan emlékezetessé tette a karaktert az X-Men képregényekből.

Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.