Image default
Filmek

Matt Reeves tisztázta, hogy akkor Batman benne lesz-e a DCEU-ban

Matt Reeves rendező tisztázta korábbi jelentését, melyben úgy beszélt, mintha az önálló Batman-film nem a DC Filmes Univerzum rész lenne.

Ideje tisztázni, hogy az önálló Batman-film benne lesz a DC Filmes Univerzumában, avagy sem. A San Diego-i Comic-Con előtt rögzítettek egy beszélgetést Matt Reeves rendezővel, aki a podcastban úgy fogalmazott, hogy

Nos, van egy vízióm arra, hogy miként csináljunk dolgokat ezzel a karakterrel. Olyan érzés ez, mintha a karakter személyesen rezonálna velem, és egy olyan perspektíva, amely más dolgokra is kibontakozhat. Amikor [Warner Bros.] megkeresett, azt mondták, hogy „nézd, ez egy önálló film, és nem része a kiterjesztett univerzumnak.”

Reeves kijelentése egyértelműnek tűnt, miszerint képregényfilmje nem abban az univerzumban játszódik majd, mint amiben Az acélember, a Batman Superman ellen, a Wonder Woman és társai játszódnak. Ám éjjel a direktor Twitterén válaszolt a pletykákra, amit mindannyian félreértettünk.

Jesszus, miről maradtam le, srácok…? 😀 Csakhogy tisztázzuk: Természetesen Batman része a D.C. Univerzumnak. Batman az BATMAN… A korábbi kijelentésben arról beszéltem, hogy nem a DCEU rész lesz, ezt úgy értettem, hogy a The Batman egy olyan történet lesz, ami kimondottam Batmanről fog szólni… És nem más karakterekről az Univerzumból. Nem lesznek cameo szerepek, melyekkel más történeteket vezetünk fel. Ez csak Batmanről fog szólni.

Nehéz megmondani, hogy mi mehet a DC és a Warner falai mögött, mert egymást érik az ellentmondásos kijelentések. Érdekes megjegyezni, hogy Reeves csak azt cáfolta, hogy a The Batman nem a DCEU része, arról viszont, hogy új színészt keresnek a főszerepre, nem tért ki.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

[PLETYKA] Ő lehet a Wonder Woman 2. főgonosza

Kévés Bence Mihály

A The Batman javára késik az Igazság ligája második része?

Czanik Gergely

Ahhh, de durva lett A majmok bolygója: Háború utolsó előzetese!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább