Főoldal Filmek Matt Reeves mutatott egy képet a The Batman új előzeteséből, Zoë Kravitz mennyire lesz dögös Selina Kyle szerepében
Filmek

Matt Reeves mutatott egy képet a The Batman új előzeteséből, Zoë Kravitz mennyire lesz dögös Selina Kyle szerepében

Holnap érkezik az előzetes, de már kaptunk egy friss képet belőle.

584
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Az elmúlt néhány napban másról sem lehet olvasni, hogy hétvégén megrendezésre kerül a második DC FanDome, és ennek apropóján a közelgő DC Comcis mozis és tévés alkotásai kerülnek porondra, köztük például a várva várt The Batman vagy a The Flash, vagy éppen a Black Adam. Megerősítést kapott, hogy holnap érkezik a The Batman második előzetese, amiből kaptunk egy teaser videót, illetve Matt Reeves megmutatta az elbűvölő Selina Kyle-t.

Kevesebb mint huszonnégy órára vagyunk a Sötét lovag új előzetesétől, és hogy a rajongók még izgatottabbak legyenek, Matt Reeves rendező ezt az új fotót osztott meg a piszkosul elbűvölő Zoë Kravitz karakteréről, vagyis Macskanőről. Néhány forgatási képen, valamint az első előzetesben láttunk, de most először látható maszk nélkül Macskanő szerepében. Mintha picit hosszabb lenne a haja a korábbi képekhez képest.

A DC FanDome pontos programja még nem ismert, legalábbis ami az egyes virtuális panelek sorrendjét, így azt sem tudjuk, hogy mikor érkezik a The Batman előzetese. Az esemény holnap nyugati parti idő szerint délelőtt 10 órakor kezdődik, vagyis magyar idő szerint este 7 órától kell becsatlakozni az élő közvetítésbe.

The Batman a Sötét lovag második évére összpontosít majd, azaz azt látjuk, hogy Batman még nagyon gyerekcipőben jár, még most próbálja felfedezni képességei határait, és inkább a bűntények felderítésére fókuszál majd, szemben az nyers erővel és az okos eszközökkel. Ezt korábban már megerősítették, hogy az új film nem egy eredettörténet lesz, tehát itt már Batmanként ismerjük meg Gotham megmentőjét.

A sötét lovag főszerepét Robert Pattinson kapta, akit sokan az Alkonyatból a vámpírral azonosítanak, de mások mellett a Golden Globe-nyertes Jeffrey Wright Gordon rendőrfőnök szerepében, a Macskanő Zoë Kravitz lett, a film egyik gonosztevőjét Paul Dano kelti életre, aki Rébusz szerepét kapta, Andy Serkis lesz Alfred, Colin Farrell Pingvinkéntmutatkozik be, az újonnan csatlakozó John Turturro pedig Carmine Falcone karakter szerepében lesz látható.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...