Vanessa Kirby

Matt Reeves egy ismert színésznőt szemelt ki Macskanő szerepére

Hosszú idő után végre megkezdték a The Batman előkészületeit, és így újabb nagy név csatlakozhat Robert Pattinson főszereplő mellé.

Hosszú idő után végre megkezdték a The Batman előkészületeit, és így újabb nagy név csatlakozhat Robert Pattinson főszereplő mellé.

A legújabb pletykák szerint Matt Reeves rendező a Mission: Impossible – Utóhatás és az augusztus végén érkező Halálos iramban: Hobbs és Show filmekből Vanessa Kirby-t szemelte ki a következő Macskanő szerepére. A hír a Geeks Worldwide szerkesztőség fülébe jutott elsőként, miszerint a 31 éves brit színésznő felkerült a Warner Bros. radarjára. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Kezeljük fenntartásokkal a lap állításait, hiszen a múltban tévesen számoltak be arról is, hogy az X-Men: Sötét Főnixből Nicholas Hoult lett a következő Bruce Wayne, bár ettől függetlenül még elképzelhető, hogy a színész valóban versenyben volt a The Batman-film főszerepéért, amit végül az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson kapott meg.

Mindenesetre hamarosan több nevet is bejelenthetnek, hiszen a korábbi pletykák szerint a filmben egy galériára elegendő gonosztevővel harcol majd a DC képregények közkedvelt karaktere, de legalább négy gonosztevő nehezíti majd meg főhősünk napját, köztük Rébusz, aki most először debütálna a filmvásznon, de Pingvin, Macskanő és Firefly is első szereplésére készülne Rébusz mellett.

A bemutatóig még nagyon sok van, hiszen csak 2021 júniusában mutatják be a filmet, de a forgatást a hírek szerint már jövő év elején elkezdik.

Vanessa Kirby

Total
8
Shares
Previous Article
The Flash

Andy Muschietti az Az rendezőjét kérték fel a The Flash-film elkészítésére?

Next Article
Star Wars

Daisy Ridley majdnem otthagyta a Star Wars: Az ébredő Erő forgatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!