Joker

Martin Scorsese elárulta, hogy miért döntött úgy, nem ő készíti a Joker-filmet

Sokáig Martin Scorsesenek állt a zászló, hogy ő teheti rá kezét a nagysikerű Joker-filmre, de végül lemondott a feladatról.

Sokáig Martin Scorsesenek állt a zászló, hogy ő teheti rá kezét a nagysikerű Joker-filmre, de végül lemondott a feladatról.

Az elmúlt hetek történéseinek fényében egy valamit biztosan kijelenthetünk, hogy Martin Scorsese rendező nem rajong a képregényfilmekért, hiszen többször is a Marvelbe rúgott, ami részben az új filmje, Az ír iránt való érdeklődés hiánya okozott. A rendezőóriás vidámparki kalandokhoz hasonlította a Marvel Studios alkotásait, amivel kissé összezavarta a rajongókat, hiszen a Joker-film bejelentésénél még az ő neve is szerepelt a film neve mellett.

Kiderült, hogy csaknem négy teljes évig játszott a gondolattal, hogy elkészítse-e a valaha volt legjobb DC-filmet, a Joker-filmet.

Az okot, amiért végül úgy döntött, hogy nem ő dirigálja a filmet, már mindenki ismeri, egyszerűen távol áll tőle a képregényfilmek művészete, legyen az bármennyire is frenetikus Joaquin Phoenix alakításában.

Szimpatikus, hogy Scorsese első nyilatkozatai után érezhetően finomabban fogalmazza meg mondanivalóját a képregényadaptációkról. A New York Times a napokban egy hosszabb interjút is készített a rendezővel, ahol még többet megtudtunk jelenünk és a klasszikus filmek párhuzamáról.

Martin Scorsese
Total
0
Shares
Previous Article

Cory Barlogot is előlépteti a Sony?

Next Article
Avatar

Párhuzamosan több stúdióban is filmezik az Avatar-folytatásokat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!