Főoldal Sorozatok Mark Ruffalo a She-Hulk forgatásán járt, ahol egy titokzatos új színésznővel fotózkodott
Sorozatok

Mark Ruffalo a She-Hulk forgatásán járt, ahol egy titokzatos új színésznővel fotózkodott

A nagy zöld melák is megjelent a She-Hulk forgatásán.

363
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios legújabb alkotásán, a She-Hulk című Disney+ sorozaton dolgozó egyik színésznő osztott meg egy forgatási képet, amin Mark Ruffalo megjelent mo-cap ruhában. A képből úgy tűnik, hogy a Bosszúállók: Végjátékban megismert Professzor Hulk újra visszatér.

A She-Hulk jelenleg a Georgia államban található atlantai filmstúdióban forgatják, amiről néhány forgatási képet már kaptunk korábban. A sorozaton dolgozó Anais Almonte színésznő tett közzé fotót a készülő sorozatról, aminek aligha örül a Marvel Studios. A képen Mark Ruffalo is feltűnt, ugyanakkor ez már nyílt titok volt, hogy Hulk visszatér a sorozatban. Ezt korábban maga a Ruffalo árulta el, hogy tárgyalnak a visszatérésről, szóval senkit sem leptek meg ezzel a képpel.

Micsoda szerencse, hogy találkoztam Mark Ruffalóval a Marvel forgatásán, mindig inspirált a munkája, olyan jó fej… a földön jár a srác, és ritka, hogy ilyen embereket találjak ebben a munkában, szóval megtiszteltetés, hogy egyazon forgatáson voltam vele.

A Végjáték eseményei után Bruce Banner végleg átalakult Hulkká, és a színész mo-cap jelmeze is arra enged következtetni, hogy ez marad a folytatásra nézve is, vagyis a sorozatban Hulkot, s nem pedig Dr. Bannert látjuk. Ami pedig Almonte szerepét illeti, ő meglepetés, hiszen eddig nem hallottunk szerepéről, és egyik oldalon sem jegyzik a sorozat neve mellett. Szóval leginkább ez fájhat a stúdiónak, amiért ez időnap előtt kiderült.

További nagy visszatérőt is kapunk, hiszen A hihetetlen Hulk után Tim Roth ismét Förtelem lesz, illetve Ginger Gonzaga Walters is csatlakozott a színészgárdához, aki feltehetően legjobb barátnőjeként (valószínűleg Jill Stevens) mutatkozik. Úgy tudjuk, hogy egy titokzatos női gonosztevő is fontos szerepet kap a történetben, de a szerepre még nem jelentettek be színésznőt.

Halott vagy című amerikai vígjátéksorozat rendezője, Kat Coiro fogja irányítani a pilotot és több más epizódot, míg a Rick és Morty írója, Jessica Gao fogja vezetni az írói szobát

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.