Főoldal Sorozatok Az első kép Tatiana Maslany karakteréről, igaz még Jennifer Waltersként mutatkozott a She-Hulk forgatásán
Sorozatok

Az első kép Tatiana Maslany karakteréről, igaz még Jennifer Waltersként mutatkozott a She-Hulk forgatásán

Az első kép a She-Hulk főszereplőjéről.

347
She-Hulk

Megérkeztek az első forgatási képek, miután Atlantában eldördült a startpisztoly a Disney+ streamingszolgáltató újabb sorozatánál. Már korábban megírtuk, hogy a Marvel Studios megadta az engedélyt a She-Hulk című sorozat forgatására. Már javában zajlik a munka az atlantai filmstúdióban, ami rendszeresen otthont ad a Marvel alkotásoknak.

Nem telt bele sok időbe, és az interneten máris megjelent az első kép a főszereplőt alakító Tatiana Maslany karakteréről. Az Emmy-díjjal is jutalmazott színésznő formálja meg Jennifer Walters ügyvédet, akiből később She-Hulk vált. A fotón egy UCLA-s kapucnis pulóvert visel, és mivel a képregényekben erre a kaliforniai főiskolára jár a főhős, alighanem itt még a másik alteregóját játssza. Nehéz megmondani, hogy milyen kontextusból ragadták ki a képkockát, ami egyben lehet egy visszaemlékezés is, de még azt sem zárhatjuk ki, hogy a Disney+ sorozata Walters utolsó egyetemes éveitől játszódik majd.

A Hamilton sztárja, Renée Elise Goldsberry nemrég csatlakozott a stábhoz egy Amelia nevű karakter szerepében. A sorozatban természetesen a Mark Ruffalo által megformált Bruce Banner/Hulk is szerepet kap unokahúga sorozatában, valamint visszatér Tim Roth, mint Förtelem és Ginger Gonzaga Walters legjobb barátnőjeként (valószínűleg Jill Stevens) mutatkozik. Úgy tudjuk, hogy egy titokzatos női gonosztevő is fontos szerepet kap a történetben, de a szerepre még nem jelentettek be színésznőt.

A Halott vagy című amerikai vígjátéksorozat rendezője, Kat Coiro fogja irányítani a pilotot és több más epizódot, míg a Rick és Morty írója, Jessica Gao fogja vezetni az írói szobát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...