She-Hulk

Az első kép Tatiana Maslany karakteréről, igaz még Jennifer Waltersként mutatkozott a She-Hulk forgatásán

Az első kép a She-Hulk főszereplőjéről.

Megérkeztek az első forgatási képek, miután Atlantában eldördült a startpisztoly a Disney+ streamingszolgáltató újabb sorozatánál. Már korábban megírtuk, hogy a Marvel Studios megadta az engedélyt a She-Hulk című sorozat forgatására. Már javában zajlik a munka az atlantai filmstúdióban, ami rendszeresen otthont ad a Marvel alkotásoknak.

Nem telt bele sok időbe, és az interneten máris megjelent az első kép a főszereplőt alakító Tatiana Maslany karakteréről. Az Emmy-díjjal is jutalmazott színésznő formálja meg Jennifer Walters ügyvédet, akiből később She-Hulk vált. A fotón egy UCLA-s kapucnis pulóvert visel, és mivel a képregényekben erre a kaliforniai főiskolára jár a főhős, alighanem itt még a másik alteregóját játssza. Nehéz megmondani, hogy milyen kontextusból ragadták ki a képkockát, ami egyben lehet egy visszaemlékezés is, de még azt sem zárhatjuk ki, hogy a Disney+ sorozata Walters utolsó egyetemes éveitől játszódik majd.

A Hamilton sztárja, Renée Elise Goldsberry nemrég csatlakozott a stábhoz egy Amelia nevű karakter szerepében. A sorozatban természetesen a Mark Ruffalo által megformált Bruce Banner/Hulk is szerepet kap unokahúga sorozatában, valamint visszatér Tim Roth, mint Förtelem és Ginger Gonzaga Walters legjobb barátnőjeként (valószínűleg Jill Stevens) mutatkozik. Úgy tudjuk, hogy egy titokzatos női gonosztevő is fontos szerepet kap a történetben, de a szerepre még nem jelentettek be színésznőt.

A Halott vagy című amerikai vígjátéksorozat rendezője, Kat Coiro fogja irányítani a pilotot és több más epizódot, míg a Rick és Morty írója, Jessica Gao fogja vezetni az írói szobát.

Total
1
Shares
Previous Article
The Last of Us

Két új rendező csatlakozott a The Last of Us sorozatadaptációhoz

Next Article

Elképesztően erős dolgokat mutathat a Microsoft a nyár folyamán

Related Posts