Főoldal Sorozatok Beszámoló szerint Tatiana Maslany főszereplésével forog a She-Hulk című Disney+ sorozat
Sorozatok

Beszámoló szerint Tatiana Maslany főszereplésével forog a She-Hulk című Disney+ sorozat

Georgia államban forog az újabb Marvel-sorozat.

342
Tatiana Maslany

A legfrissebb értesülések szerint újabb Marvel-sorozat kapta meg a zöld jelzést. Ezúttal a Tatiana Maslany főszereplésével a She-Hulk munkálatai kezdődtek meg a Georgia államban található atlantai stúdió falai között, ami az elmúlt években már több Marvel alkotásnak is otthont adott, beleértve a filmeknek és sorozatoknak.

Januárban a WandaVision nyitotta a sort a Marvel Studios sorozataiból a Disney+ streamingszolgáltatón, majd alig fejeződött be, már jött is a következő. Jelenleg A Sólyom és a Tél Katonája van porondon péntekenként, és nyár erejére a Loki-sorozatot is beidőzítették, de újabb élőszereplős sorozatok vannak készülőben. Jelenleg is dolgoznak a Sólyomszem és a Ms. Marvel című sorozatokon, de várhatóan napokban kezdetét veszi a Budapestre látogatott Holdlovag munkálata is. De történetesen a She-Hulk forgatása is kezdetét vette a tengerentúlon – derült ki a Georgia állam hivatalos weboldalán keresztül.

Kevin Feige korábban egy félórás jogi komédiaként írta le a sorozatot. A sorozatban Tataina Maslany alakítja majd Jennifer Walters főszereplőt, azt az ügyvédet, akiből She-Hulk válik majd, és történetesen Bruce Banner unokahúga. Ebből természetesen az következik, hogy Mark Ruffalo is szerepet kap, de ami ennél sokkal izgalmasabb hír, hogy Tim Roth is visszatér Förtelem szerepében, akivel először és utoljára A hihetetlen Hulk című filmben találkoztunk. Két új sztárt is bemutatnak majd a sorozatban, Ginger Gonzaga és Renée Elise Goldsberry is itt fog debütálni.

A sorozatot Kat Coiro és Anu Valie készíti majd, amit John Byrne képregénye inspirált. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből, bár kétségtelen, hogy nem egy ilyen sorozatról álmodtak a rajongók a bejelentés pillanatában. Megjelenésről egyelőre nem esett szó, de várhatóan valamikor 2022-ben érkezik.

She-Hulk
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.