Főoldal Előzetesek Egy őrült időutazásról árulkodik a Loki című Disney+ sorozat vadonatúj előzetese
Előzetesek

Egy őrült időutazásról árulkodik a Loki című Disney+ sorozat vadonatúj előzetese

Az már biztos, hogy nem lesz unalmas a Loki-sorozat sem.

309

A Marvel Studios nem pihen, Húsvét hétfőn egy új előzetessel örvendeztette meg a rajongókat. A Tom Hiddleston nevével fémjelzett sorozatot június 11-én fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón, amiben Loki történetét mesélik tovább, miután sikerült megszöknie a Bosszúállók elől. A trailerben Loki mellett Owen Wilson karaktere és a TVA is bemutatkozik.

A legújabb előzetes megerősítette, hogy Lokit a TVA (Time Variance Authority), azaz az Idővariációs Hatóság ejtette fogságba, miután 2012-ben a karakter megszökött a Bosszúállók elől. Owen Wilson karaktere, Mobius M. Mobius azt igyekszik elmagyarázni, hogy ez a tett valahogy megcsorbította a valóságot, és most a Csínytevés istenének a segítségét kéri, hogy helyrehozzák ezt a hibát. A TVA szó szerint Loki összes szavára emlékszik, amit valaha mondott, szóval valami azt súgja nekünk, hogy egyhamar nem fognak megbízni benne. Bár Loki fogadalmat tesz, hogy felhagy a csínytevéssel, és jó útra tér, de ki hiszi ezt el neki most?

Amit már biztosan tudunk, hogy a főszereplő időn- és téren átívelő küldetésre indul, előre-hátra ugrálunk majd az időben, mialatt több bolygóra is ellátogatunk, sőt, egy ponton úgy tűnik, hogy még a távoli jövőbe is látogatást tesz, hiszen New Yorkot romokban látjuk, ami sokkal borúsabb képet mutatott attól, ahogy 2023-ban láttuk korábban.

A Loki lesz az idei harmadik Marvel-sorozat, a WandaVision és A Sólyom és a Tél Katonája után. A Disney+ június 11-én fogja bemutatni az első részt a 6 részesre tervezett minisorozatból. Amit még tudunk, hogy durván 50 perces lesz az egyes részek játékideje.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...