Már vásárlás előtt installálhatóak lesznek a játékok az Xbox Series konzolokon?

Sokkal jobban rákészülhetünk majd a a vásárlásra.

A videojátékok digitális korszakának rengeteg előnye van, ám amit senki sem szeret, az a hosszú letöltés. Hogy kinél milyen internet elérés van, az egyénileg változó és a konzolgyártóknak nem sok befolyásuk van ezzel kapcsolatban. Amit viszont a Microsoft előkészített a novemberben érkező Xbox Series konzoloknak, az igencsak felhasználóbarát.

Úgy néz ki, hogy le fogjuk tudni tölteni a játékokat anélkül is, hogy birtokolnánk azt. Elindulni persze nem fognak, de igen nagy segítség lehet majd egy vásárlás előtt. Gondoljuk csak el: másnap készülünk majd átvenni egy lemezes játékot, de már előtte letudhatjuk a hosszú letöltést. Ugyanez érvényes arra is, ha Game Pass-ba kerül majd valami – nem kell megvárnunk, míg ez megtörténik, hanem előre leszedhetjük a store-ból és amikor élesedik, már egyből játszhatunk is.

Az új lehetőséget Jerko Cilas, a Lords of Gaming egyik szerkesztője szúrta ki és egyelőre csak az Xbox app androidos változatából tudta eszközölni az új Assassin’s Creed révén. Fontos megjegyezni, hogy a Microsoft eddig hivatalosan nem jelentette be ezt az új lehetőséget és az is tisztázásra vár, hogy mely játékok esetében tudjuk majd az előzetes letöltést elindítani. Kíváncsian várjuk a részleteket.

Total
0
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder mégis forgat új jeleneteket Az Igazság Ligája rendezői változatához

Next Article
Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája pótforgatásával már 70 millió dollárra ugrott a film költségvetése

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!