Főoldal Filmek Már forog John Krasinski rendező Hang nélkül folytatása
Filmek

Már forog John Krasinski rendező Hang nélkül folytatása

John Krasinski rendező maga jelentette be a hírt, hogy már forog 2018 nagysikerű horrorfilmjének, a Hang nélkül második része.

526
Hang nélkül
Forrás: Paramount Pictures

John Krasinski rendező maga jelentette be a hírt, hogy már forog 2018 nagysikerű horrorfilmjének, a Hang nélkül második része.

AHang nélkül című horror a 2018-as év egyik meglepetését hozta el a horror műfajában, és a 17 millió dollárból készült film világszerte több mint 300 millió dollárt zsebelt be, miközben a kritikusok és a nézők is elismerően nyilatkoztak Josh Krasinski rendező filmjéről. Bár a rendező nem tervezett második résszel, a nézők meggyőzték a folytatásról.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Sokáig nem volt biztos a rendező kiléte, előbb csak úgy tűnt, hogy az első részt is jegyző John Krasinski forgatókönyvírás mellett nem vállal mást, azonban a stúdiónak sikerült meggyőznie, hogy ő filmezze a második részt is. Minap a rendező Twitter-oldalán jelentette be, hogy a Hang nélkül második rész előkészületével elkészültek, kezdetét vette a forgatás, és már nagyon izgatott, hogy a filmet bemutassák jövőre. A bejelentés mellé egy képet is kaptunk, rajta a rendező és (feltehetően) Emiliy Blunt, aki Evelyn Abbot szerepében tér vissza az első részből.

A történet az Abbott családdal folytatódik, akik az első film után rádöbbennek, hogy nincsenek egyedül, mások is életben maradtak. Az első film nem sokat foglalkozott az expozícióval, csak annyit árult el a lényekről, ami szükséges volt a történet megértéséhez: a szörnyek átvették az uralmat a bolygón, és csak úgy maradhatnak életben az emberek, ha csendben élik mindennapjaikat – legalábbis a film végéig. A folytatásban egy poszt-apokaliptikus világ tárul elénk, ám másik perspektívából szemléljük a történetet majd.

Brian Tyree Henry mellett Cillian Murphy is egy új karaktert alakít majd Emily Blunt, Millicent Simmonds és Noah Jupe karakterei mellett a folytatásban. John Krasinski miután meghalt az első részben, ő csak visszaemlékezésekben tűnhet fel, ellenben ő írja-rendezi a második részt.

Hang nélkül második részét 2020. március 20-án mutatják be a tengerentúlon.

Hang nélkül

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Képzeletbeli barátok
Előzetesek

Nézd meg John Krasinski és Ryan Reynolds új filmje, a Képzeletbeli barátok magyar nyelvű előzetesét

Azzal a kérdéssel foglalkozik a Képzeletbeli barátok előzetese, hogy mi történik játékainkkal,...

Képzeletbeli barátok
Előzetesek

Az IF előzetese életre kelti képzeletbeli barátainkat John Krasinski és Ryan Reynolds új filmjében

Feltettétek már a kérdést, hogy mi lesz játékainkkal, ha felnövünk? Ezzel foglalkozik...

Hang nélkül
Filmek

John Krasinski több képet is megosztott az A Quiet Place: Day One forgatásának első napjáról

Forog a Hang nélkül újabb része, amiről a franchise atyja megosztott néhány...