x
Close


Közelgő események

Filmek

Már forog a Russo fivérek következő filmje, ami a The Gray Man lesz, főszerepben Ryan Gosling és Chris Evans

Már forog a Russo fivérek új filmje.

Már forog a Russo fivérek következő filmje, ami a The Gray Man lesz, főszerepben Ryan Gosling és Chris Evans
  • Publishedmárcius 16, 2021

A Bosszúállók: Végjáték rendezőpárosa nem tétlenkedik, alig mutatták be a Cherry: Az elveszett ártatlanság című amerikai filmdrámát, máris egy új thrilleren dolgoznak Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével. A The Gray Man terjesztési jogára a Netflix streamingszolgáltató csapott le még évekkel korábban.

A várva-várt Netflix dráma, a The Gray Man munkálata végre kezdetét vette a mai nappal, ami Mark Greaney azonos című novelláját hivatott feldolgozni a szolgáltatón. Még 2014-ben jelentették be, hogy a Anthony és Joe Russo fogja adaptálni a regényt, amit eredetileg az Ad Astra – Út a csillagokba rendezője, James Gray filmezett volna Brad Pitt-tel a főszerepben.

A rendezők keddi napon közösségi médiában osztottak meg egy képet, amin a “Take 1” felirat szerepelt, vagyis az első forgatási nap.

Még tavaly nyáron kapott megerősítést, hogy Ryan Gosling és Chris Evans alakítja a két főszereplőt a thrillerben. Evans már ötödik alkalommal fog együtt dolgozni a két nagy rendezővel, míg Gosling először, aki a CIA korábbi operatív munkatársát, egy Court Gentry nevezetű bérgyilkost alakít, akit sokan csak Szürke Embernek ismernek. Nyomában pedig volt korábbi kollégája, Evans fog vadászni a bérgyilkosra. A két főszerelő mellett feltűnik még a filmben a Golden Globe- és Oscar-díjra is jelölt Ana De Armas is.

A Russo testvérek a rendezés mellett produceri feladatot is betöltenek a projekt élén, miközben korábbi kollégáikkal, Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvírókkal közösen fogják elkészíteni az adaptáció szkriptjét. Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt, hogy a Netflix több százmillió dollárt eltapsoljon egy filmre, de a dolgok megváltoztak. A tavalyi évben a pandemia miatt megnőtt a kereslet a streamingszolgáltatók iránt, így a Netflix év elején már több mint 200 millió előfizetővel rendelkezik, és egy másik szerint az idei évre minden hétre jut majd valami új műsor. A The Gray Man gyártási költsége becslések szerint a 200 millió dollárt is eléri, s ezzel a valaha volt legdrágább filmje lesz a streamingszolgáltatónak.

A filmet valamikor 2022-ben fogják bemutatni a Netflix szolgáltatón.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.