Netflix

A Netflix ígérete szerint minden hétre új film- vagy sorozatpremiert kapunk 2021-ben

A Netflix viheti az prímet ebben az évben.

Nem tudni, hogy a mozikat mikor tudják újra megnyitni a világon, meddig kell még várnunk a premierekre és az élet mikor tér vissza normális kerékvágásba a koronavírus-járvány miatt, de a Netflix mintha semmit sem tapasztalna a kialakult helyzetből, hiszen minden korábbinál nagyobb és színesebb palettával várja a nézőket 2021-ben.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója, a Netflix az idei évben még nagyobb tempóra kapcsol. A szolgáltató ígérete szerint 2021-ben minden hétre jut egy újabb premier, legyen szó filmről vagy sorozatról. A filmek egy része már eleve a szolgáltatóra készült, de akadnak olyanok is, amiket a mozik bezárása miatt nem tudnak, vagy nem akarnak bemutatni a filmszínházakban, ezért inkább VOD-formában streaming lesz belőle.

Mindezt egy sztárokkal telepakolt videóban harangozta be, hogy mire készülhetnek a rajongók, ha ezt a streamingszolgáltatót választják. A Netflix állítása szerint 71 alkotást fognak bemutatni idén, és 27-hez már kaptunk is egy rövid sneak peeket. A videóban többek között például Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds is megszólal, hogy miért szeretik a filmeket, valamint miért szeretnek filmeket készíteni a rajongóknak, miközben a Red Noticet is reklámozzák. Továbbá jelenetet látunk Zack Snyder új, zombis alkotásából, az Army of the Dead című filmből, és még Jason Momoa új akciófilmjéről, a Sweet Girlről is mutattak képkockákat.

Lin-Manuel Miranda rendezőként debütál a Tick, Tick,…Boom! című film Andrew Garfield főszereplésével, de nem mehetünk el szó nélkül David Washington és Zendaya közös filmje, a Malcolm és Marie drámája mellett sem, amit sokan Oscar esélyesnek is tartanak. Octavia Spencer a Thunder Force szuperhősfilmen dolgozik, és még ki tudja, hogy milyen horrorfilmek, családi filmek, akciófilmek, vígjátékok, musicalek és western filmek jönnek ki telis-tele A-listás színészekkel.

Total
3
Shares
Previous Article
A Gyűrűk Ura

Megvan A Gyűrűk Ura-sorozat szinopszisa, a helyszínek és egy minden korábbinál félelmetesebb főgonosz

Next Article

Mely játékok késhetnek és melyek érkezhetnek 2021-ben?

Related Posts