Ana De Armas

Chris Evans és Ryan Gosling mellett Ana De Armas is csatlakozott a Russo testvérek legújabb, a The Gray Man adaptációjához

Alakul a Russo testvérek új projektje.

A Netflix több nagy költségvetésű projekten is dolgozik a jövőben a Bosszúállók: Végjáték rendezőpárosával. Joe Russo a Tyler RakeA kimenekítés folytatásán dolgozik, a testvérek pedig Mark Greaney írótól a The Gray Man című regényt készülnek adaptálni a világ legnagyobb streamingszolgáltatójára, aminek szereplőgárdája eddig úgy alakult, hogy Ryan Gosling és Chris Evans mellett Ana De Armas kapta a női főszerepet.

A Deadline hozta le a hírt először, majd később a Netflix is megerősítette, hogy a Golden Globe-és Oscar-díjra is jelölt Ana De Armas is ott lesz a Netflix következő nagy adaptációjában. A három főszereplő nem először fog együtt dolgozni, Armas és Gosling a Szárnyas fejvadász 2049-nél, Armas és Evans pedig a Tőrbe ejtve című thrilleren dolgozott együtt.

Anthony és Joe Russo a rendezői teendők mellett produceri feladatot is betöltenek a projekt élén, miközben korábbi kollégáikkal, Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyvírókkal közösen fogják elkészíteni az adaptáció szkriptjét. A filmről azt kell tudni, hogy Mark Greaney elismert thrillersorozatának első részét dolgozza fel, amiben Gray Man (Ryan Gosling), akire egy korábbi kollégája (Chris Evans) vadászik szerte a világon.

Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt, hogy a Netflix több százmillió dollárt tapsoljon el egy filmre. A The Gray Man gyártási költsége becslések szerint a 200 millió dollárt is eléri, s ezzel a valaha volt legdrágább filmje lesz a streamingszolgáltatónak.

007 Nincs idő meghalni
Total
1
Shares
Previous Article
Jaimie Alexander Lady Sif

Jaimie Alexander megerősítette, hogy Lady Sif szerepében visszatér a Thor: Love and Thunderben

Next Article
Amerika Kapitány

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel elárulta, nem Amerika Kapitány volt az első Bosszúálló, de akkor ki?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!