x
Filmek

Mads Mikkelsen is megerősítette, hogy nincs ok az aggodalomra, jó lesz a Rogue One

Május óta lehet hallani, hogy a Disney vezetősége megnézte az első spinoff Star Wars filmet, s nem nyerte el tetszésüket.

Mads Mikkelsen is megerősítette, hogy nincs ok az aggodalomra, jó lesz a Rogue One
  • Publishedjúnius 11, 2016

Május óta lehet hallani, hogy a Disney vezetősége megnézte az első spinoff Star Wars filmet, s nem nyerte el tetszésüket.

Múlt hónapban a LucasFilm egyik fejese nyilatkozott, nem kell parázni, teljesen normális, hogy behívják a színészeket egy-két jelenet újra felvételére. George Lucas idején is volt erre példa, hogy egy Star Wars jelenetet újra kellett forgatni.

Feladta a leckét Az ébredő Erő, mert mind a kritikusok, mind a rajongók pozitívan nyilatkoztak a tavalyi film kapcsán. A Box Office számok is ezt próbálják igazolni, mert nemzetközi szinten 2 milliárd dollárt hozott a Disneynek. A következő Star Wars, a Rogue One lesz, amit december 15-én mutatnak be.

Tagadják, de egyre nagyobb hangot kap, hogy a film 40 százalékát tényleg újra kell venni, s nem csak a párbeszédeket. Gareth Edwards úgy tűnik, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, nem gondolta át teljesen, mikor elvállalta a spinoff rendezést. Most az egyik főszereplő szólalt meg, és mondta el a saját véleményét az esetről.

Ez alap minden nagy filmnél, mindig voltak újra filmezések, ez része a költségvetésnek. Vagy nem teljesen boldogok a látottakkal, vagy talán valamit hozzá szeretnének adni. Ez nem új dolog, minden filmmel ez történik. Mindegy, hogy ez nagyobb, vagy kisebb, nincs ötletem, nincs összehasonlításom. Na, ez pont az a film. Egy kicsit hozzáadtunk ide-oda a végső csinosításért. Ez a saját véleményem.

Mikkelsen korábbi kasszasikerei között van a James Bond: Casino Royale, de ide sorolhatjuk majd az ősszel érkező Marvel-féle Doctor Strange képregényfilmet is. Próbálunk hinni Mikkelsen hollywoodi színésznek, mert korunk egyik legnagyobb tehetsége, csak tudja, hogy mit beszél. De akkor is ott motoszkál, hogy nem zörög a haraszt, ha szél nem fújja.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.