M. Night Shyamalan két új filmet is készít a Universallal

A Rémuniverzum után a Universal Pictures újabb univerzumot készül építeni, ám ezúttal A sebezhetetlen és az Üveg rendezőjével.

A Rémuniverzum után a Universal Pictures újabb univerzumot készül építeni, ám ezúttal A sebezhetetlen és az Üveg rendezőjével.

M. Night Shyamalan fogja írni és a rendezést is vállalja a következő két filmjében amit a Universal Pictures égisze alatt készít, jelentette be a stúdió hétfőn. Az egyelőre cím nélküli filmek az Egyesült Államokban 2021. február 26-án és 2023. február 17-én kerülnek a moziba. Erről mesélt Peter Cramer a stúdió elnöke a Varietynek adott interjújában.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

M. Night Shyamalan folytatja a szokásosan izgalmas, saját eredeti ötletein alapuló filmek készítését, amelyekkel továbbra és a székekbe szegezi a nézőket. Nincs még egy olyan rendező mint ő, egy zseniális rendező aki mindig teljes odafigyeléssel és erőbedobással dolgozik mi a stúdiónál pedig nagyon hálásak vagyunk, hogy nálunk szeretné megvalósítani a két következő projektjét.

Shyamalant legtöbben az olyan természetfeletti thrillerei miatt ismerik mint a Hatodik érzék, a Jelek vagy A falu. Legutolsó sikerfilmje a szintén Universallal közösen készített Üveg volt. A film ami összehozta Shyamalan kétezres évekbeli kultfilmjét a Sebezhetetlent és 2016 egyik legnagyobb meglepetését a Széttörve névre keresztelt folytatást ami világszinten 278 millió dollárt hozott a stúdiónak és a 9 millió dolláros gyártási költség mellett így óriási sikernek bizonyult. Shyamalan “saját zsebből” finanszírozta három filmjét is a közelmúltból az egyszerre vicces és ijesztő A látogatást, a már említett Széttörvét és a trilógia záró darabját az Üveget és így fog tenni a következő két filmjénél is, ami annyit jelent, hogy Shyamalan sokkal nagyobb bevételre számíthat ha a filmek jól szerepelnek a közönség körében. A filmek végi fordulatairól is ismert rendező eddigi alkotásai összesen több mint 3,3 milliárd dollár bevételt eredményeztek világszinten.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); [penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”M. Night Shyamalan”]Rengeteg nagyszerű stúdió van Hollywoodban, a Universal azonban teret ad annak, hogy a saját ötleteimet valósíthassam meg. Ők a legjobbak abban, hogy megtalálják ezeknek a filmeknek a közönségét. Úgy gondolom, az ilyen eredeti filmek elengedhetetlenek annak érdekében, hogy megmaradjon a mozi varázsa hosszútávon is. Nagyon izgatott vagyok a közös munka miatt és örülök, hogy új történetekkel tölthetjük meg a mozivásznakat a következő években.[/penci_blockquote]

Shyamalan jövőbeni projektjei között szerepel még a Servant névre keresztelt, 10 részesre tervezett pszichológiai thriller sorozat is, ami az Apple TV+ kínálatában debütál majd.

Üveg

Total
4
Shares
Previous Article

Halmozza a sikereket a Gears 5

Next Article

Elég bátor vagy megbirkózni a pokol gyötrelmeivel?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!