For All Mankid

Az Apple bejelentette első saját gyártású sorozatát, ami a Holdra szállást fogja feldolgozni

Ma este tartották a WWDC 2019 keynote-ot, az Apple saját fejlesztői konferenciát, ahol a sok technikai újdonság mellett szó esett a saját készítésű sorozatáról is.

Ma este tartották a WWDC 2019 keynote-ot, az Apple saját fejlesztői konferenciát, ahol a sok technikai újdonság mellett szó esett a saját készítésű sorozatáról is.

Megszámolni sem tudjuk, hogy mi mindent jelentett be este az Apple – egy másik cikkünkben igyekszünk hamarosan összefoglalni a technikai újdonságokat – de az biztos, hogy idén sem maradunk okos kütyük nélkül. Filmes szempontból talán ennél sokkal fontosabb volt az, amit hónapok óta tudni lehet, mégpedig hogy az Apple sem szeretne lemaradni a streamingszolgáltatók versenyéből. Néhány hete már tudjuk, hogy a mikiegeres cég Disney+ platformja után idén ők is elindítják saját online tárházukat Apple TV+ néven.

Elmondásuk szerint versenytársakéval szemben az Apple TV+ sokkal jobb minőségű tartalmat kínál és már azt is tudni lehet, hogy mi lesz az első saját gyártású sorozatuk. A cupertinoi cég nem akármit választott első sorozat témájának, a holdra szállás 50. évfordulója alkalmából Neil Armstrong kalandját fogják megfilmesíteni For All Mankind címen. A készítők azt ígérik, hogy nem dokumentarista jellegű feldolgozásban látjuk, ahogy a Sas landol a Nyugalom tengeren, hanem igazi érzelgős, akciódús történetet kapunk, amiből már kaptunk is egy közel 2 perces ízelítőt.

Úgy tűnik, hogy az Apple nem tréfált, mikor „jobb minőségű” tartalomra utalt, mert a For All Mankimd elképesztően látványosra és ígéretesre sikerült összevágni. A rendezést sem hétköznapi szereplőre bízták, a sorozatot az Emmy-díjas Ronald D. Moore, Matt Wolpert és Ben Nedivi készítik, a szereplők terén pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint Joel Kinnaman, Michael Dorman, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanten, Sarah Jones és Jodi Balfour.

Akárcsak a Disney+, az Apple TV+ is idén ősszel indul, pontos megjelenést nem árultak el, így várhatóan valamikor az év második felében tűzik műsorra a sorozat első epizódját.

Total
1
Shares
Previous Article
Terminátor

Mi minden derültek ki a Terminátor: Sötét végzet cselekményéről

Next Article
Apple WWDC 2019

Az Apple ezeket az újdonságokat hozta el a WWDC 2019 konferenciára

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!