Főoldal Előzetesek [SDCC 2018] Befutott az Üveg első előzetese!
ElőzetesekBREAKING

[SDCC 2018] Befutott az Üveg első előzetese!

A Comic-Conon bemutatták A sebezhetetlen és a Széttörve folytatásának, az Üvegnek az első előzetesét.

697

A Comic-Conon bemutatták A sebezhetetlen és a Széttörve folytatásának, az Üvegnek az első előzetesét.

Az elmúlt napokban már kaptunk teaser videókat a filmhez, bemutattak egy posztert is a folytatáshoz, de most végre megérkezett M. Night Shyamalan új filmjének teljes értékű trailere. Az Üvegre közel két évtizedet kellett várnunk, de David Dunn (Bruce Willis) és Elijah Price (Samuel L. Jackson) története 2019-ben folytatódik az Üvegben, ami egyszerre lesz folytatása a 2000-ben bemutatott A sebezhetetlennek és a 2017-es év egyik nagy meglepetésfilmjének, a Széttörvének.

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint a történet:

A Széttörve befejezése után, Üveg (Samuel L. Jackson) rátalál Dunnra (Bruce Willis), aki Crumb ragadozó személyiségét követi a sorozat folytatásában, vagyis az Üvegben. Azonban Price (Samuel L. Jackson) jelenléte titkokat tart mindkét ember számára.

2000-ben bemutatott A sebezhetetlen bemutatója után aligha gondoltuk volna, hogy M. Night Shyamalan közel húsz év után trilógiává duzzasztja a pop kulturális mozifilmet, azonban a Széttörve utolsó képsorai után világossá vált, hogy bizony Bruce Willis karaktere nem véletlen tűnt fel, és érkezni fog a harmadik rész a rajongók és a kritikusok nagy örömére. Talán még maga a rendező sem gondolta, hogy ekkora siker lesz a folytatás, hiszen az elmúlt években több filmje is bukás volt, így a bemutató előtt kevesen fogadtak volna a Széttörve bombasztikus sikerére. Ennek ellenére a tavalyi év egyik legjobb alkotása lett, így egy percig sem volt kérdéses, hogy elkészülhet a harmadik rész.

A folytatást írta és rendezte M. Night Shyamalan, melyben visszatér James McAvoy mint Kevin Wendell Crumb és Anya Taylor-Joy a Széttörve két főszereplője. Az Üveg országos bemutatója 2019. január 17-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Titkos invázió
Sorozatkritikák

Titkos invázió 1. évad kritika

Nagyon megosztó lett a Titkos invázió, de tényleg ennyire rossz lett ez...