Főoldal Filmek Lynda Carter szerint nagy rajongói nyomás nélkül nem fog elkészülni a Wonder Woman 3.
Filmek

Lynda Carter szerint nagy rajongói nyomás nélkül nem fog elkészülni a Wonder Woman 3.

Jöhetnek a #MentsükMegWonderWomant kezdető bejegyzések.

251
Wonder Woman

Az 1970-es években futó Wonder Woman című tévésorozat színésznője, Lynda Carter úgy fogalmazott, hogy a Wonder Woman 3. “nagyon érdekes” és “valami fontos dologról szól”, de nagyon kevés esélyt látunk arra, hogy lesz belőle valami. Ahogy Carter fogalmazott, hogy rajongói nyomásra lesz szükség, ha szeretnének, hogy a stúdió elkészítse a filmet.

A Yahoo Entertainmentnek adott interjúban a harmadik filmről beszélt a színésznő. Kifejtette, hogy a félretett szuperhősfilm méltó folytatása lett volna Gal Gadot Wonder Womanjének, azonban nagy rajongói erőre lenne szükség, hogy Jenkins hajója újra mozgásba lendüljön.

Nem hiszem, hogy meg akarják csinálni, hacsak nincs elég nyomás a rajongók részéről. Egyszerűen nem hiszem, hogy a stúdió részéről megvan az eszük hozzá. Ezt nem is értem, mert nekem úgy tűnik, hogy Wonder Woman más, mint a többi karakter. Ő nem csak egy szuperhős. Az egész lénye a békés megoldásokról szól. Ez egy másik történet. A belső és a külső erőről szól. Nem tudom, miért tették le, mert ez egy nagyszerű franchise.

Lynda Carter

Jenkins 2017-es Wonder Woman-filmje nagy elismerésnek örvendett, az elmúlt évtized egyik legjobb DC-filmjének tartják, de ugyanezt nem mondhatja el magáról a 2020-as folytatás, a Wonder Woman 1984. A folytatás reménye 2022-ben szertefoszlott, amikor kinevezték a DC Studios két vezetőjét. Peter Safran és James Gunn teljesen új irányokat jelöltek ki, és igen csekély esélyt látunk arra, hogy Jenkins visszatérjen elmesélni ezt a nagyszerű történetet.

A Wonder Woman 1984 egyik utójelenetében feltűnt Carter, szóval a harmadik részben szerepet osztottak volna neki is, így viszont búslakodhat, mert valószínűleg már soha nem látjuk ebben a szerepben. Most a rajongókhoz fordult, hogy tőlük függ a harmadik rész sorsa, mert ha kellően kiállnak mellette, akkor talán még tető alá hozhatják.

Most, hogy a Wonder Woman rendezője továbblépett, a képregényeket maga mögött hagyta, hogy a messzi-messzi galaxisban kipróbálja magát, a korábban törölt projektjét leporolja, és végre filmre vigye a néhány éve bejelentett Rogue Squadron című filmet. Az egyik Disney befektetőinek tartott eseményen jelentették be a filmet, amihez még egy látványos beharangozó is készült.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...