Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Loki visszatér a Doctor Strange az őrület multiverzumában névre keresztelt folytatásban

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elárulta, hogy a Tesseracttal megszökött Loki hatással lesz a Doctor Strange második részre, de megtudtunk egyet s mást a Sólyomszem-sorozatról is.

A San Diego-i Comic-Connon bejelentették a Marvel Moziverzum következő év nagy dobásait, melyek között nemcsak mozifilmek, hanem sorozatok is helyet kaptak, hiszen jövő héten startol a Disney+ streamingszolgáltatás, így lehetőség nyílik olyan történetek elmesélésére is, amik eddig nem kaptak helyet a filmvásznon.

A Marvel Studios korábban már megerősítette, hogy a WandaVision-sorozat a Doctor Strange az őrület univerzumában előszobája lesz, hiszen Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen) kulcsfontosságú szerepet játszik majd mindkét történetben. Most azonban Kevin Feige azt is elárulta, hogy a Bosszúállók: Végjátékban megszökött Loki is nagy hatással (szerepelni?) fog a filmben..

Nem vagyok biztos benne, hogy korábban számoltunk ezzel. De igen [Loki összekapcsolja majd a történeteket].
Kevin Feige

A két szériát már csak azért is van értelme egymással összekötni, mert miután a Végjátékban a Csínytevés istene megszökött a Tesseracttal, Loki időutazásra használja a Végtelen Kő erejét, hogy így befolyásolja a jövőt.

A Disney+ több Marvel-sorozatnak is otthont ad majd, de a jelek szerint Feiget egy sorozat jövője nagyon bántotta. A hírek szerint a stúdió már megállapodott egy szólófilmről Jeremy Rennerrel, mikor Feige úgy döntött, hogy mégsem önálló filmet, hanem egy sorozatot kap a karakter. Szerencsére azonban a színész jól fogadta:

Teljes mértékben benne volt, és azt mondta, hogy „Rendben, csináljuk meg!”

Egyelőre csak a Dotor Strange második rész kapott premiert, azt 2021. május 5-én láthatjuk, ellenben se a WandaVison-, se a Sólyomszem-sorozatok pontos bemutatója nem ismert, csak azt árulták el, hogy mindkettőt 2021-ben fogják bemutatni, előbbit tavasszal (feltételezhetően még a Doctor Strange-film előtt), míg a másikat csak ősszel, ami Kate Bishopot vezeti fel a Marvelnél.

Loki Végtelen háború

Még több a témában...

J.J. Abrams fiával közösen új Pókember képregényen dolgoznak, benne egy teljesen új gonosszal

Kévés Bence Mihály

Martin Scorsese: „Igen, azt mondtam, hogy a Marvel-filmek nem valódi filmek. Most pedig engedjétek meg, hogy elmagyarázzam, mire is gondoltam.”

Vigh Martin

[SBLII] A Bosszúállók: Végtelen háború is kapott egy tévészpotot a Super Bowl alatt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább