Főoldal Sorozatok Liam Hemsworth brutálisan jól fest Ríviai Geralt szerepében a Vaják első hivatalos fényképén
Sorozatok

Liam Hemsworth brutálisan jól fest Ríviai Geralt szerepében a Vaják első hivatalos fényképén

Az első hivatalos kép mellé befutott a Vaják 4. évadának teaser előzetese is.

544
Vaják
Forrás: Netflix

Néhány napja már láttunk forgatási képeket, ma pedig a Netflix megosztotta az első hivatalos képeket Liam Hemsworthről (Az éhezők viadala) Ríviai Geralt szerepében. Két éve nyáron robbant a hír, hogy Henry Cavill távozik, de a sorozat gyártása nem áll meg, újraosztották a Vaják főszerepét.

Amikor a Vaják visszatér a Netflix felületére negyedik, azaz az utolsó előtti évadával, már egy új színész fogja alakítani Ríviai Geraltot. Mint ahogy már a bevezetőben is írtuk, Henry Cavill a harmadik évad után elhagyta a sorozatot, és nem sokkal később Liam Hemsworthöt választották helyette.

Bár már láttuk Hemsworthöt néhány forgatási fotón, az Entertainment Weekly most megosztotta az első hivatalos képet az ausztrál színészről a szerepben. Ehhez egy előzetes is társul, amelyet szintén alább láthatsz. Nem árul el sokat, de egy megfelelően hangulatos betekintést nyújt a várható eseményekbe, és arra utal, hogy a színész jó utódja lehet az Acélember sztárjának.

“A megjelenése több mint egy évig volt rejtély, így izgalmas végre megosztani az első hivatalos pillantást Liam Hemsworthről, mint Ríviai Geraltról” – mondta Lauren S. Hissrich, a Vaják showrunnere.“A stáb és a szereplők egyaránt lenyűgözve figyelték azt a szenvedélyt, energiát és megtestesítést, amelyet Liam az első naptól hozott a karakterbe — borostás szakállal, ikonikus sebhellyel és mindennel! Nagyon élvezzük a negyedik évad forgatását, és izgatottan várjuk, hogy a rajongók is csatlakozzanak hozzánk ezen az utazáson.”

Amikor Hemsworth átvette Cavill helyét, sokan azt gondolták, hogy Geralt karakterét James Bondhoz hasonlóan minden készülő új évadban valaki más alakítja majd, hogy új megvilágításba helyezzék a karaktert. Azóta azonban megerősítették, hogy a sorozat az ötödik évaddal véget ér.

“A Vaják-rajongóként nagyon örülök a lehetőségnek, hogy eljátszhatom Ríviai Geraltot” – mondta Hemsworth, miután megkapta a főszerepet. “Henry Cavill fantasztikus Geralt volt, és megtiszteltetés számomra, hogy átadhatja nekem a stafétát, és én vihetem tovább a Fehér Farkas kalandjainak következő fejezetét.”

A Vaják 4. és 5. évadának premierdátuma egyelőre nincs megerősítve, de várhatóan valamikor 2025 első felében jöhet a folytatás.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

cyberpunk2077 credit
Játékok

Hivatalosan is véget ért a Cyberpunk 2077 fejlesztése, gőzerővel készül a The Witcher 4

Közel négy évvel a megjelenés után lezárult ez a fejezet Night City-ben.