Főoldal Sorozatok A Vaják kiszivárgott forgatási fényképein először látható Liam Hemsworth Geralt szerepében
Sorozatok

A Vaják kiszivárgott forgatási fényképein először látható Liam Hemsworth Geralt szerepében

A képek alapján remek lett Liam Hemsworth átalakulása a Vaják főszerepére.

515
Vaják
Forrás: Netflix

Több forgatási fényképet is megosztottak a Vaják negyedik évadának forgatásáról, így ezeknek köszönhetően végre pillantást vethetünk a Liam Hemsworth által alakított Ríviai Geraltra, akit a Netflix saját gyártású sorozatának első három évadában még Henry Cavill játszott.

A tavaly nyáron bemutatott harmadik évad volt Henry Cavill utolsó szereplése, mivel 2022-ben bejelentette, hogy átadja valaki másnak a best-seller fantasy regények alapján készült sorozatadaptáció főszerepét.

Liam Hemsworth (Az éhezők viadala) kapta a címszereplő szörnyvadász szerepét a negyedik évadtól kezdve. A forgatásról nemrégiben több képet is megosztottak, azonban az akkor készült fotón a színész kaszkadőre, Joel Adrian volt látható. A mai napon megosztott fényképeken viszont már tényleg Hemsworth látható, amint Vilgefortzzal (Mahesh Jadu) csatázik. Ebből úgy tűnik, hogy visszavágóra készülnek, ugyanis a harmadik évadban a varázsló győzedelmeskedett. Egy másik képen Geralt a klasszikus Fehér Farkas páncélban látható.

A napokban a Collider készített egy interjút A majmok bolygója: A birodalom női főszereplőjével, amelyben Freya Allan elmondta, hogy izgatottan várja, mit nyújt majd Hemsworth a szerepben, de aggódik a rajongók visszajelzései miatt, amellyel szembesülni fog.

Nem akarok helyette beszélni, de amennyire megértettem, úgy tűnik, nagyon szeretné a szívét beleadni. Edzett is erre. Őszintén sajnálom, mert először is, ez a rajongótábor nagyon támadó tud lenni, és nem ideális helyzet valaki más szerepét átvenni.

Freya Allan

„De nagyon izgatott vagyok, hogy lássam, mit tesz le az asztalra. És ő egy nagyon kedves srác. Csak remélem, hogy az emberek adnak neki egy esélyt, tudod?”

A Vaják harmadik évadának összes epizódja már elérhető a Netflixen, a negyedik évad még nem kapott hivatalos megjelenési időpontot, de azt már tudjuk, hogy az ötödik évaddal befejeződik a széria.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

cyberpunk2077 credit
Játékok

Hivatalosan is véget ért a Cyberpunk 2077 fejlesztése, gőzerővel készül a The Witcher 4

Közel négy évvel a megjelenés után lezárult ez a fejezet Night City-ben.