Főoldal Filmek Letitia Wright a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! után kiszáll az MCU-ból, miután megtagadta az oltást?
Filmek

Letitia Wright a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! után kiszáll az MCU-ból, miután megtagadta az oltást?

A pletykák ellenére nem erről van szó, és hamarosan folytatódik a munka.

456
Shuri

Az elmúlt időszakban, hetekben, de főként az elmúlt néhány napban több nagy pletyka keringett azzal kapcsolatban, miszerint Letitia Wright a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című film után elhagyja a Marvel Moziverzumot az oltásellenes nézetei miatt. Jelenleg áll a forgatás, de nem a színésznő oltástagadó nézete miatt, hanem egy forgatási baleset következtében.

A világjárvány során a Fekete Párduc sztárja, Letitia Wright többször is tűz alá került a COVID-19-cel kapcsolatos véleményei miatt. Köztudott, hogy Wright oltástagadó, nem hisz a jelenleg fellelhető vakcinák hatékonyságában, és ennek hangot is adott a stábtagoknak – de ezt később tagadta közösségi oldalán. Néhány gyanús közösségi média poszt mellett azt is hallottuk, hogy a színésznő meglehetősen hangosan osztotta meg oltásellenes nézeteit Ryan Coogler rendezőtől a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatásán.

A film forgatását nemrég félbeszakították, hogy Wrightnak legyen ideje felépülni a forgatáson elszenvedett sérüléseiből. A Giant Freakin Robot a hét elején megosztott egy merész állítást a Marvel Moziverzum jövőjéről.

Az oldal szerint az, hogy Wright nem hajlandó beadatni a vakcinát, azt jelenti, hogy a Disney előírása, miszerint minden szereplőnek és stábtagnak fel kell vennie az oltást, problémákat okozhat a későbbiekben, ami ahhoz vezethet, hogy Wright kiszáll a Fekete Párduc későbbi folytatásaiból (mivel nem akarna egy olyan stúdiónak dolgozni, amely olyan oltást követel meg tőle, amit nem akar).

Kicsit utánanézett a dolgoknak a The Hollywood Reporter, és most arról adott jelentést, hogy “A produkcióhoz közel álló forrásaink szerint a Párduc 2. forgatása január végén folytatódik Atlantában. Wrighttal.” Tehát Wright visszatér Shuri szerepében a forgatásra, de fontos megjegyezni, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című film forgatása még azelőtt elkezdődött, hogy a mikiegeres céggel aláírta volna ezt a megbízást, szóval akár alapja is lehet a pletykának, hogy a film után kiszáll a franchise-ból a színésznő.

Sokan szeretnék, hogy Wright visszatérne Shuri szerepében, és esetleg ő lenne az MCU következő Fekete Párduca. Ugyanakkor sokak fejében ott motoszkál a gondolat, hogy mi lenne, ha ezt a hosszabb forgatási szünetet a Marvel Studios csak azért iktatta be, hogy esélyt adjon a készítőknek a történet megváltoztatására és a karakter kiírására. Lehet, hogy ez is csak egy olyan titok, amit addig a film bemutatójáig nem tudunk meg, vagy csak évekkel később derül fény az igazságra, hogy mik történtek a színfalak mögött.

A Fekete Párduc 2. bemutatóját 2022. november 11-ére tűzte ki a stúdió.

Shuri
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események