Lehet, hogy ez lesz a Star Wars: Episode IX filmcíme?

Az egyik legnagyobb fórumon a rajongók megpróbálják kitalálni, hogy J.J. Abrams mire kereszteli a Star Wars: Episode IX részt.

Az egyik legnagyobb fórumon a rajongók megpróbálják kitalálni, hogy J.J. Abrams mire kereszteli a Star Wars: Episode IX részt.

A Lucasfilm egy hivatalos közleményben tudatta, hogy mely karakterek térnek vissza a kilencedik részben, illetve leadták azoknak a nevét is, akik most először csatlakoznak az univerzumhoz. J.J. Abrams már hetek óta forgatja Londonban a filmet, de részleteket eddig nem árultak el a folytatásról, és várhatóan hivatalos bejelentésre 2019 elejéig nem is számíthatunk, akkor is csak egy teaser poszterre és a film címére – trailert az áprilisi Star Wars Celebration alatt kapunk.

Most azonban felütötte fejét egy meglehetősen hangzatos filmcím, amit könnyen el tudnánk képzelni, hogy végső soron ez legyen a Star Wars: Episode IX hivatalos címe. A Reddit fórumon a rajongók már el is kezdtek azon vitázni, hogy mennyire esélyes a Star Wars: A New Order cím a trilógia befejező részére. Maga a cím egészen sejtelmes, és több ízben is utalhat Az utolsó Jedik folytatására, merthogy a Rian Johnson filmjében meghalt Snoke Legfőbb vezér, helyét Kylo Ren vette őt, már ő az Első Rend új vezetője, és a galaxis Legfőbb vezére. A New Order, vagyis magyarul az Egy új rend konkrét utalás lehet arra, de azt is jelentheti, hogy egy új Jedi Rend van megalakulóban. Az utolsó Jedi (Luke Skywalker) meghalt a nyolcadik részben, így ez akár Rey új Jedi generációjára is utalhat.

Episode IX title predictions? from r/StarWars

Hogy mi igaz ebből, és valóban ezt a filmcímet szánják-e az Episode IX-nek, az csak jövő év elején derül ki, amikor Kathleen Kennedy és J.J. Abrams hivatalos is lerántja a leplet a kilencedik filmről.

Total
3
Shares
Previous Article

Keri Russell [SPOILER] játszaná a Star Wars: Episode IX-ben?

Next Article

Elvesztette rendezőjét a James Bond 25

Related Posts
Wide Screen YouTube