Főoldal Előzetesek Látványból nincs hiány a The Falcon and the Winter Soldier végső előzetesében
Előzetesek

Látványból nincs hiány a The Falcon and the Winter Soldier végső előzetesében

Egy adrenalin bomba lett a végső előzetes.

459

Még decemberben kaptunk egy kedvcsinálót a sorozathoz, majd februárban a Super Bowl alatt megkaptuk a következő nagy előzetest, amiben a címszereplők mellett visszatér Sharon Carter ügynök az Amerika kapitány: Polgárháború után, illetve Daniel Brühl karaktere, Zémó Báró, most pedig a premier előtt itt a végső trailer.

Alig ért véget a WandaVision, pénteken már érkezik a következő Disney+ sorozat, amiben Sólyom és Bucky történetét mesélik tovább a Bosszúállók: Végjáték után. Az eddig bemutatott videókban sem szenvedtünk hiányt az akcióból, de a Marvel Studios által közzétett legújabb előzetes minden korábbinál látványosabbra sikerült. Túlnyomórészt a két címszereplőre fókuszál a végső kedvcsináló: Sam gyakorol Amerika Kapitány pajzsával, miközben a Flag-Smashers csoporttal is felveszik a harcot. És ahogy hallható ebben a videóban is, humorból nem lesz hiány a két karakter között.

Végjáték végén Steve Rogers átnyújtotta pajzsát barátjának, Samnek, így a folytatásban új Kapitányt avatunk. Bár Rogers Samnek adta a pajzsot és a címet, az amerikai kormány nem nézi jó szemmel döntését, ezért saját zsoldosukat szeretnék a Bosszúállók új vezetőjének (U.S. Agent). Daniel Brühl visszatér Zemo Báró szerepében, de a józan ész azt diktálja, hogy nemcsak ő lesz a sztori problémaforrása, hanem U.S. Agent is. Az továbbra sem derült ki, hogy Wyatt Russell, alias John F. Walker milyen szerepet kap majd a történetben, de alighanem szerves részét teszi ki majd a sztorinak. A promóciós anyagokon és a videókon úgy ábrázolják, mint az új Amerika Kapitányt Steve Rogers után, aki az amerikai kormány irányítása alatt cselekszik.

A széria március 19-én debütál a Disney+ streamingszolgáltatón, míg utolsó epizódját április 23-án fogják bemutatni, alig két héttel a Fekete Özvegy premierje előtt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események