The Falcon and the Winter Soldier

Előzetest, posztert és premiert kapott a The Falcon and the Winter Soldier

Befutott a The Falcon and the Winter Soldier előzetese.

A Marvel Studios nem húzta tovább, végre bemutatták az első előzetest a The Falcon and the Winter Soldier című sorozathoz. Sőt, nemcsak egy videót, hanem még posztert és egy megjelenési dátumot is kaptunk Sólyom és Bucky kalandjához, amit eredetileg nyáron akartak bemutatni.

Ha a 2020-as naptárt nem borítja fel a koronavírus-járvány, akkor már a The Falcon and the Winter Soldier-sorozatot valamikor augusztus végén bemutatták volna, most pedig még mindig arról beszélünk, hogy mikor fogják bemutatni a várva-várt történetet. Szerencsére azonban a stúdió nem húzza tovább a rajongók ideig, s néhány perccel korábban megerősítették, hogy 2021. március 19-én fogják bemutatni a sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

A nagy hír mellé kaptunk egy akciódús előzetest is, bár sokkal nem kerültünk közelebb a sztorihoz, továbbra is teóriákra és pletykákra szabadkozhatunk. A történet a Bosszúállók: Végjáték után játszódik majd, rivaldafényben a címszereplőkkel, valamint most először kaptunk képet a gonosz Flag-Smasherről is. Kissé szomorúak vagyunk, mert nem kapott nagy szerepet az új Amerika Kapitány és Zemo Báró a videóban, de annál többet szerepelt Bucky és Sam, a két főszereplő, és elnézve őket az előzetesben, fenomenális sorozat elébe nézünk jövőre.

Total
7
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

Bemutatták az Obi-Wan Kenobi-sorozat címét és teaserét; Hayden Christensen visszatér Darth Vader szerepében

Next Article
Lokie

A Csínytevés istene, Loki időutazásra indul a Loki-sorozat előzetesében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!