The Falcon and the Winter Soldier

[SBLV] A The Falcon and the Winter Soldier előzetesében Sam végre felveszi Amerika Kapitány pajzsát

Berobbant Sólyom és a Tél Katonája új előzetese.

Rendkívül látványos előzetest kapott a Marvel Studios idei második alkotása, a The Falcon and the Winter Soldier. Még decemberben kaptunk egy kedvcsinálót a sorozathoz, most pedig a Super Bowl LV alatt megkaptuk a következő nagy előzetest, amiben a címszereplők mellett visszatér Sharon Carter ügynök az Amerika kapitány: Polgárháború után, illetve Daniel Brühl karaktere, Zémó Báró.

Miközben a pályán Tom Brady és Patrick Mahomes ölre menő harcot vívnak a vince lombardi trófeáért, a Marvel Studios kiadott egy teljes értékű előzetest, valamint egy posztert a stúdió idei második alkotásához. Természetesen a figyelem középpontjában Bucky Barnes (Sebastian Stan) és Sam Wilson (Anthony Mackie) karaktereket látjuk, miközben Sharon Carter (Emily VanCamp) próbálja felvenni velük a fonalat a Polgárháború után. Nehéz idők előtt állnak a Bosszúállók, mert nem elég, hogy nagy árat fizettek a Thanos ellen vívott végső csatában, de még az amerikai kormány is ellenük dolgozik a nagy gonosz, Zémó Báró mellett.

Továbbra sem derült ki, hogy Wyatt Russell, alias John F. Walker milyen szerepet kap majd a történetben, de alighanem szerves részét teszi ki majd a sztorinak. A promóciós anyagokon és a videókon úgy ábrázolják, mint az új Amerika Kapitányt Steve Rogers után, aki az amerikai kormány irányítása alatt cselekszik. U.S. Agent stílusosan éppen egy amerikai futballmeccs eseményre rohan be az előzetesben.

Az is megerősítést kapott, hogy a sorozat hat epizódot számlál majd, s feltehetően az egyes részek 1 órás játékidővel bírnak. Ez pedig azt jelenti, hogy a március 19-én, a Disney+ streamingszolgáltatón debütáló sorozat utolsó epizódját április 23-án fogják bemutatni, alig két héttel a Fekete Özvegy premierje előtt.

Total
2
Shares
Previous Article
Halálos iramban 9.

[SBLV] Az őrültség a tetőfokára hág a Halálos iramban 9. legújabb kis előzetesben

Next Article
Godzilla vs Kong

Godzilla egy hatalmas parasztlengővel kiüti Kongot a Godzilla Kong ellen új nemzetközi előzetesében

Related Posts