Wide Screen
Image default
Filmek

Láttad Darth Vader-t az új Star Wars plakáton?

Nyugi mi sem. Viszont néhány éles szemű rajongó, köztük a képregény rajzoló A. Doom Koford látni vélte Kylo Ren nagypapáját a Star Wars: Az utolsó Jedik hivatalos plakátján.

Az tagadhatatlan, hogy Darth Vader hatása mind a mai napig óriási jelentőségű a Star Wars világában. Elég ha csak arra gondolunk, hogy Luke apjaként, illetve Ben Solo nagyapjaként elég komoly vér szerinti kapcsolat is van. De például Ben útja a sötét oldalra is Vaderre volt kikövezve, hiszen a nagyapa összeégett sisakja is szinte ereklye lett Kylo Ren számára.

A rajongóknak pedig van az az érdekes (és helyenként nagyon vicces) tulajdonsága, hogy ahol tehetik rejtélyes összefüggéseket keresnek. Itt van például az új plakát, amin többek között Koford vélte felfedezni az ikonikus Vader sisak sziluettjét. Szerinte csak hunyorognunk kell. Segítségül elővette a sárga kiemelőt és be is rajzolta nekünk.

Azóta pedig a rajongók kreativitása is szárnyra kapott, és még az előzménytrilógia „fő gonoszát” is belekeverték ebbe. Konkrétan Jar-Jar Binks gyönyörű vonásait is kihámozták a fejre állított poszteren. Már csak egy Ewok macit szeretnék látni és teljesen elégedetten várnám a premiert.

Egy újabb rajongói poszter bizonyítja, hogy a rajongók nem ismernek határokat:

Még több a témában...

Miért Alden Ehrenreich lett az ifjú Han Solo?

Kévés Bence Mihály

A Star Wars 8 sokkal nagyobb és sötétebb lesz, mint Az ébredő Erő volt

Visszatér a tékozló a Star Warsba!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább