007 Nincs idő meghalni

Lashana Lynch megerősítette, hogy ő lesz a 007 Nincs idő meghalni első női 007-es ügynöke

Egy új ügynököt avatunk a 007 Nincs idő meghalni folytatásban.

Mint azt már korábban megerősítették, az idei 007 Nincs idő meghalni lett volna Daniel Craig utolsó filmje, azonban a koronavírus-járvány miatt a Sony Pictures utólag egy évvel eltolta a premiert, így még várnunk kell, mielőtt az angol színész szögre akasztaná dupla nullahetes kosztümjét. Több pletyka is napvilágot látott, hogy ki lehet a következő Bond, még azt is bedobták, hogy egy női főszereplőt kapunk Craig után.

A James Bond franchise producere, Barbara Broccoli korábban úgy fogalmazott, ha erre kerülne sor, akkor azt egy önálló szériában tennék, vagyis spin-off filmsorozatot indítanának. Lashana Lynch neve merült fel, hogy ő lehet majd ez a titokzatos női szuperkém. Még a 007 Nincs idő meghalni legutóbbi előzetesében is utaltak erre, amikor James Bond a telefonban arról árulkodik, hogy találkozott az MI:6 új ügynökével. Most pedig maga a színésznő erősítette meg, hogy valóban igaz, ő lesz az első női 007-es ügynök.

A Harper’s Bazaar legújabb számában árulta el mindezt, a Marvel Kapitányból ismerős színésznő, hogy ő is 007-es ügynököt játszik a történetben. A cikkből kiderül, hogy Lynch karaktere azért kapott előléptetést, s lett 007-es ügynök, mert Craig Bondja a filmben száműzetésbe vonult. Amikor az egész hír kitudódott, hogy ő lesz a következő 007-es, így reagált a színésznő:

Egy fekete nő vagyok – ha egy másik fekete színészt látnánk ebben a szerepben, akkor ugyanez a beszélgetés megtörtént volna, ugyanazokat a támadásokat átélte volna, ugyanazokat a sértéseket. Csak emlékeztetnem kell magam arra, hogy beszélgetések jelenleg is zajlanak, illetve része vagyok valaminek, ami nagyon, nagyon forradalmi lesz.

007 Nincs idő meghalni szereposztása úgy alakult, hogy ezúttal Rami Malek játssza a főgonoszt, de biztosak lehetünk benne, hogy Hollywood ügyeletes rosszfiúját alakító Christopher Waltz karaktere, Blofeld is borsot tör majd a főszereplőnk orra alá. Rajtuk kívül még Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright és Ralph Fiennes kap szerepet.

A 007 Nincs idő meghalni új bemutató időpontja 2021. április 2. és ahogy az MGM stúdió legutóbb fogalmazott, kitartanak a mozik mellett, mindenképpen a filmszínházakban szeretnék bemutatni a filmet.

Total
205
Shares
Previous Article

A Commandos 2 HD Remaster végre Nintendo Switch-re is ellátogat

Next Article
Morgan Stark

Lexi Rabe a Bosszúállók: Végjáték után nem akármilyen jelmezbe öltözött Halloween alkalmából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!