Kylo Ren

Kylo Ren új megjelenése látható a Star Wars: Skywalker kora legújabb reklámképén

A rajongók az idei Licensing Expo kiállításon Kylo Ren-nel is találkozhattak a Star Wars: Skywalker kora legújabb marketinganyagán.

A rajongók az idei Licensing Expo kiállításon Kylo Ren-nel is találkozhattak a Star Wars: Skywalker kora legújabb marketinganyagán.

Egy történet végéhez érünk a Star Wars: Skywalker kora című kilencedik résszel, így érthető okok miatt a korábbi részekhez képest sokkal nagyobb izgalommal várjuk J.J. Abrams rendező befejező részét. A Chicago-i Star Wars Celebration-ön bemutatott előzetes nem volt túl árulkodó, a trailer végét leszámítva, amikor is az Uralkodó hangját hallottuk. Minden jel arra utal, hogy Palpatine uralkodó valahogy túlélte a zuhanást, és mindvégig a háttérből irányította a szálakat. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

De az előzetes egy másik kérdésre is választ adott, hogy mi történt Kylo Ren sisakjával, miután Az utolsó Jedikben összetörte. A trailer megjelenése előtt több forrás is megerősítette, hogy Kylo Ren újra sisakban lesz látható, és ezt az előzetessel igazolták. A kérdés azonban továbbra is az maradt, hogy mi következik ezután, mihez kezd Kylo Ren a folytatásban?

Snoke legfőbb vezér meghalt a Star Wars: Az utolsó Jedikben, így az Első Rend új vezetője Kylo Ren lett. J.J. Abrams Kylo Ren-t úgy vezette fel Az ébredő Erőben, aki szeretné befejezni, amit Darth Vader elkezdett, azonban Rian Johnson sok más témával együtt ezzel sem foglalkozott, egyszerűen csak megsemmisítette a sisakot és vele együtt minden kapcsolatot Darth Vaderrel.

Ezek után a legújabb promóciós képen újra maszkban láthatjuk Kylo Ren-t, miközben új megjelenést is kapott a karakter.

A Star Wars: Skywalker kora országos bemutatója december 19-én lesz.

Total
4
Shares
Previous Article
Wong

Benedict Wong szerint akár már jövőre foroghat a Doctor Strange 2. része

Next Article
Pókember: Idegenben Mysterio

Tom Holland megerősítette, hogy melyik csettintés ütött rést az univerzumon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!