Kylo Ren

Kylo Ren szembeszáll Palpatine uralkodóval a Skywalker kora legújabb előzetesében

Adam Driver karaktere, Kylo Ren mit sem törődve Palpatine hatalmas erejével, szembeszáll az Uralkodóval a legújabb Skywalker kora előzetesben.

Adam Driver karaktere, Kylo Ren mit sem törődve Palpatine hatalmas erejével, szembeszáll az Uralkodóval a legújabb Skywalker kora előzetesben.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

A Disney nem enged a csábításból, s egy héttel a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt még egy új, negyedik előzetest is bemutatott, ami talán mind közül a legbeszédesebb lett. Az előzetest két részre lehet bontani, az első felében egy klipet látunk, ahogy Kylo Ren megérkezik a Kijimi bolygóra, ami feltehetően Palpatine rejtekhelye lesz, majd a második felében ismert snitteket vágtak be, a már bemutatott előzetesekből és tévészpotokból.

Miközben Kylo Ren egy feltehetően síremlékbe ereszkedik le, Palpatine beszél hozzá, melyből megtudjuk, hogy minden hang, amit hallott, az Palpatine volt. Lényegében Snoke legfőbb vezér maga volt Palpatine, és mikor Az ébredő Erőben Kylo Ren nagyapja, Darth Vader sisakjához beszélt, igazából az Uralkodóhoz szólt, nem pedig ahhoz, aki évekkel korábban átállt a Sötét oldalra, vagyis mindvégig Palpatine vezette Kylo Rent a Sötét oldalon. Ez az új klip azt a felvetést erősíti, miszerint Snoke egy klón volt, és az Uralkodó mindvégig arra készült, hogy visszatérjen.

Jövő héten minden titokra fény derül, megtudjuk, hogy kik Rey szülei, Palpatine hogyan maradhatott eddig életben, hiszen felrobbant a reaktorral együtt, és hogy mennyire jól ismerik az Erőt a Ren lovagjai, akikről legutóbb kiderült, hogy bizony képesek használni az Erőt, de nem Erő-érzékenyek.

Total
10
Shares
Previous Article

Kipróbálható újdonságokat hozott a The Game Awards

Next Article

[TGA 2019] Megvan az új Xbox konzol neve és meg is mutatták

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!