Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Kylo Ren szembeszáll Palpatine uralkodóval a Skywalker kora legújabb előzetesében

Adam Driver karaktere, Kylo Ren mit sem törődve Palpatine hatalmas erejével, szembeszáll az Uralkodóval a legújabb Skywalker kora előzetesben.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történetével kapcsolatban!

A Disney nem enged a csábításból, s egy héttel a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt még egy új, negyedik előzetest is bemutatott, ami talán mind közül a legbeszédesebb lett. Az előzetest két részre lehet bontani, az első felében egy klipet látunk, ahogy Kylo Ren megérkezik a Kijimi bolygóra, ami feltehetően Palpatine rejtekhelye lesz, majd a második felében ismert snitteket vágtak be, a már bemutatott előzetesekből és tévészpotokból.

Miközben Kylo Ren egy feltehetően síremlékbe ereszkedik le, Palpatine beszél hozzá, melyből megtudjuk, hogy minden hang, amit hallott, az Palpatine volt. Lényegében Snoke legfőbb vezér maga volt Palpatine, és mikor Az ébredő Erőben Kylo Ren nagyapja, Darth Vader sisakjához beszélt, igazából az Uralkodóhoz szólt, nem pedig ahhoz, aki évekkel korábban átállt a Sötét oldalra, vagyis mindvégig Palpatine vezette Kylo Rent a Sötét oldalon. Ez az új klip azt a felvetést erősíti, miszerint Snoke egy klón volt, és az Uralkodó mindvégig arra készült, hogy visszatérjen.

Jövő héten minden titokra fény derül, megtudjuk, hogy kik Rey szülei, Palpatine hogyan maradhatott eddig életben, hiszen felrobbant a reaktorral együtt, és hogy mennyire jól ismerik az Erőt a Ren lovagjai, akikről legutóbb kiderült, hogy bizony képesek használni az Erőt, de nem Erő-érzékenyek.

Még több a témában...

Rian Johnson nem vesz részt a Star Wars: 9. rész gyártásában

TRAILERELEMZÉS: Mi minden derült ki a Star Wars: Skywalker kora legújabb előzeteséből

Kévés Bence Mihály

J.J. Abrams majdnem visszautasította a Star Wars: Episode IX. részt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon