Star Wars: Skywalker kora

Kudarcba fulladt a Star Wars: Skywalker kora tesztvetítése?

A Star Wars: Skywalker kora legnagyobb hibáját éppen az jelenti, hogy mindenben szeretne megfelelni a rajongóknak?

A Star Wars: Skywalker kora legnagyobb hibáját éppen az jelenti, hogy mindenben szeretne megfelelni a rajongóknak?

A nagy költségvetésű filmek esetében mára már a folyamat részét teszik ki a pótforgatások, s erre az elmúlt évben is számtalan példát láttunk. Magában ez még nem lenne aggasztó hír, hiszen a Bosszúállók: Végjáték esetében is voltak pótforgatások, azonban a legfrissebb hírek szerint a Skywalker-saga befejező rész első vetítése után a Disney elrendelte a film több jelenetének is az újraforgatását. A dolgok olyannyira nem néznek ki jól, hogy kreatív tanácsadóként George Lucas is jelen lesz a forgatásokon. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A hírről elsőként a volt Playboy magazin és a LA Weekly rovatvezetője, Art Tavana számolt be, aki bejegyzésében azt taglalja, hogy a Skywalker kora legnagyobb hibája, hogy igyekszik megfelelni a rajongók elvárásainak, amire a legutóbbi Star Wars-film után szükség is van, hiszen Rian Johnson sokak szerint félrevitte a történetet Az utolsó Jedikben. Bár ezt J.J. Abrams a napokban cáfolta, de nagyon úgy tűnik, hogy Abrams most mindent elkövet, hogy helyrehozza a VIII. rész hibáit.

Több tényező is szerepet játszik a Star Wars: Skywalker kora pótforgatásában. Az egyik épp Carrie Fisher szerepe a filmben. A színésznő halála után a Lucasfilm azzal szeretett volna kedveskedni az elhunyt színésznő és a rajongók előtt, hogy a Skywalker-saga történet befejező részében veszünk búcsút Leia hercegnőtől, ez azonban azt eredményezte, hogy a teljes filmet a karaktere köré írták. A stúdió korábban megerősítette, hogy nem fogják digitális formában visszahozni Leiát, hanem Az ébredő Erő fel nem használt jeleneteit fogják használni.

Egy másik aggodalomra adható hír, miszerint George Lucas is jelen lesz a forgatásokon, ami azt sugallja, hogy a Disney és a Lucasfilm nem érezte magát magabiztosnak a Star Wars-filmekről alkotott jövőképről. Ezért Lucas kreatív tanácsadóként vesz részt a film későbbi munkálatain.

Star Wars: Skywalker kora

Total
52
Shares
Previous Article
Joker

A Joker-film elhozta a Velencei Filmfesztivál fődíját

Next Article

JÁTÉKTESZT: Control

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!