Főoldal Játékok Közeleg a Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenése?
Játékok

Közeleg a Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenése?

Az Egyesült Királyságban már óriásplakátokon hirdetik.

554
TAEEDPG4Z5DKNCO2I4RXR25WRA

Akárhányszor csak látjuk a Ratchet & Clank: Rift Apartot, mindig elámulunk, hogy mennyire frankó kis platform kaland hibrid van készülőben (habár az előző részek már önmagukban garanciát jelentenek a minőségre). A kérdés azonban még adott, hogy mikor is kapjuk kézhez. A Sony eddig csak annyit árult el, hogy launch window, ami körülbelül annyit tesz, hogy a megjelenéshez közeli pár hónapban.

Az Egyesült Királyságban azonban elkezdték már a reklámkampányt, Glasgowban óriásplakátok kerültek ki a játékról. Önmagában a hír nem is érdemelne túl nagy figyelmet, de maga a fejlesztő, vagyis az Insomniac Games is megosztotta Twitteren. Többen is spekulálni kezdtek tehát, hogy nincs már messze a pillanat, amikor elkezdhetünk végre játszani az új résszel (Január? / Február?). Ugyanakkor lesz jövő hét csütörtökön The Game Awards show is, vajon számíthatunk bejelentésre és egy új trailerre ezen alkalomból?

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Days Gone
PlayStation

Kiderült, hogy miért nem kaphat folytatást a Days Gone

A Sony sosem rajongott igazán a zombis játékért.

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...