Wide Screen
Image default
Filmek

Könnyen elképzelhető, hogy erről fog majd szólni a Bond 25

A Bond 25 forgatását pár hete le kellett állítani, miután az 51 éves Daniel Craig bokasérülést szenvedett a jamaicai forgatáson, de már felépült, s újra forog a kamera.

Azt is mondhatnánk, hogy áll a bál a Bond 25 forgatása körül, ugyanis nemcsak a mostani eset hátráltatta a munkálatokat, hanem többször átírták a forgatókönyvet és még a rendező kiléte sem volt sokáig biztos. Előbb Danny Boyle-t kérték fel, hogy dirigálja le az alkotást, azonban közte és Barbara Broccoli producer között kreatív különbség mutatkozott, így távozott, helyét pedig a tehetséges Cary Joji Fukunaga vette át, aki az HBO kínálatában fellelhető True Detective első évadával hívta fel magára a figyelmet.

Baz Bamigboye a The Daily Mail jól értesült munkatársa arról számolt be minap, hogy a következő James Bond-film története a géntechnológiára összpontosít majd. Hollywood a Jurassic World bemutatója óta erőszeretettel használja filmjeiben ezt a vonalat, és ebből nem maradhat ki a legmodernebb angol titkosszolgálat ügynöke sem.

A film előfeltétele a gén-kezelt hadviselés, ami lenyűgözően fog hatni. De mindezt össze kell sűríteni és fogyaszthatóvá kell tenni. Ezért szerződtették le Phoebe Waller-Bridge forgatókönyvírót, aki valahogy képes ennek értelmet adni a filmvásznon.

Néhány héttel az eredetileg kitűzött forgatás előtt jelentették be, hogy gond van a forgatókönyvvel, de hogy milyen szinten kellett belenyúlni, mennyire kellett átírni az elkészült szkriptet, nem tudni. Waller-Bridge a rendezővel közösen dolgozott a végleges forgatókönyvön, aminek főgonosza az Oscar-díjas Rami Malek lett, akiről úgy tudni, hogy egy genetikai zsenit alakít majd a történetben, míg a 007-es ügynököt ezúttal Daniel Craig alakítja, akit alighanem utoljára látunk a szerepben.

A cím nélküli Bond-filmet 2020. április 8-án fogják bemutatni a mozikban.

James Bond

Még több a témában...

Itt az első hivatalos kép a Han Solo filmből!

Plesovszki Nándor

Kiderült a Bond 25 munkacíme, főellensége és a forgatási helyszínek is

Kévés Bence Mihály

Megtalálták Danny Boyle utódját a James Bond 25 élére

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább